reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a juz chcialam pisac ogloszenie SPRZEDAM DZIECKO ZA 5 ZŁ...
ale dzis dal mi czadu...
a ja przed @ jestem i wszystko mnie drazni!!!!

na szczescie juz spi :sorry2:

reklama
Hello,larvunia niedziela pewnie wszyscy spia jeszcze :tak::tak:
ja sie juz wywleklam ide rosol wstawic bo o 13 umowilismy sie ze znajomymi na miescie na festyn dzieciecy :-):-)
pogoda widac ze sie poprawia sloneczko juz swieci wiec spoko...

zycze milego dnia !!!

dzien dobry:-D
my tez dzis dzien mamy zaplanowany,pos niadanku smigamy na rower i jakies male zakupy trzeba.potem obiad i spanko:-D
milego dnia

ano jeszcze kochana kulam się :-D
podobno zostało mi pare dzionków :-D

tylko nie wiem czy zdąże ze wszystkim co zaplanowałam :-)

reklama
Bry dzień:-D już po gościach...Ł odwiózł ich do domu, niedawno pojechali, on sam wróci jutro rano. Zuzka nacieszyła się babcią i dziadzią oj brakowało jej już tego:tak: miło spędzilismy czas, oprowadziliśmy rodziców trochę po mieście bo nie widzieli jeszcze jak ono wygląda, popiwkowało się nie zaprzeczam zresztą tatko już z nami świętował swoje 50 urodziny, które przypadają na 21 maja:-D znów zuze obsypali podarkami tak się cieszyla że nie wiedziała czym się bawić no ale cóż sielanka minęła, nie obejrzeliśmy się a już te 2 dni minęły i czas było im wyjeżdżać, kurcze człowiek dopiero co się przywital a już trzeba się żegnać:-(...no i nie obylo się bez łez na pożegnanie:sorry2:teraz zobaczymy się w lipcu...ale cieszę się bardzo chociaż z tych 2 dni pobytu mamci i papcia u nas:tak:

Daffi witaj ponownie dobrze że wrócilaś:tak:
Katgen super że neta już masz...;-)buziolki dla Izki
Beti trzymaj się jakoś kochana i pochwal się jak już będzie po wszystkim...

Do góry