reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ale ci dobrze:-), kurze hehe rany tez musze wytrzec tylko ze w calym domu, podlogi pomyc bo piesio mi ubrudzil,
dobrze ze w kuchni mam porzadek, dziewczyn pokoj caly do sprzatania i standardowo pranie do zlozenia dzieciakow i nasze, jak codzien:eek:
wy tez macie tyle tego prania??

no tak dzien jak codzien...
ja wczoraj mialam pranie wiec dzis spokoj..a teraz cieplo to i wiecej prania jest :tak::tak:
u hanki w pokoju tez balagan zabawki rozwalone ale powiedzialam ze sama ma je pozbierac :tak:

a ty powiedz gdzie katgen nie zaglada tu wyjechala gdzies czy pracuje??

beacia na tzw.boba, mi sie zawsze takie fryzurki podobaly, mysle ze bedziesz dobrze w niej wygladac, ale ona dobrze wyglada jak sie ma proste wlosy, zwyczajnie przeciagniete prostownica
a tyl chcesz tak krocej sciac??
hehe plaga zmieniania fryzur dopadla, moze i dobrze a mi moich zal obciac, do ramion chociaz wiem ze dobrze wygladam

czesc dziewczyny ale zescie nastukały w te klawiatury czytam i czytam i konca nie widze

chcem se was poradzic mam plana jutro do ryzjera isc chcem sobie zroic taka podobna fryzurke co o tym mylscie bedzie mi pasowała tylko szczerze;)

http://www.zeberka.pl/img/a/40.jpg

czesc beacia !!!
widze fryzjer na tapecie hehe :-D:-D
fryzurka calkiem fajna sama mam podobna mysle ze by ci pasowala
:tak::tak:

a to jak mezus wyjechal to co bedziesz robic po co gotowac obiad :-D:-D..
a no widzisz dzieci rosna szybko zwlaszcza kogos tak jak piszesz...
wasza Julcia tez juz taka duza a pamietam jak rodzilas...fajny klocuszek z niej :-):-)
a szymek duzy i coraz bardziej wredny sie robi chyba po ojcu :-D:-D
i ten nocnik mnie wnerwia bo nie chce siadac i leje po katach w majtki :wściekła/y::wściekła/y:
musze isc go teraz wysadzic po nocy ale znow bedzie robil histerie to mi sie juz odechciewa...:wściekła/y:

co do obiadku to musze w koncu brat musi cos zjesc pozywnego heheh
pisze egzaminy gimnazjalne teraz... dzis z angielskiego...
a on niesttey musi zjesc swoje hehehe
co do doroslosci dzieci to sama sie boje co mnie kiedys czeka....
nocnik i nne sprawy hehehe....

moj brat tez pisze egzaminy jakies :tak::tak:
dla mnie to chyba najbardziej trudne w wychowaniu jest ten glupi nocnik !! :wściekła/y::wściekła/y:
bo chwilami jestem juz zdolowana i ryczec mi sie chce ze on dalej robi mi w gatki :wściekła/y::wściekła/y:..a chodzi po domu bez pampka chyba juz ponad miesiac i jak go nie posadze to nie zrobi...tragedia a od sierpnia ma isc do przedszkola..

reklama
daffi to musisz teraz cos dobrego zrobic na obiad,
ja ma zlecenie na ziemnaki jakiegos kotleta i korniszony
ja mam takie wlosy prawie za lopatki, chcialam je skrocic tak do ramion to moj M pokrecil glowa i zebym sie nie wazyla:-D ach facecie
magda nie wiem co to sa roblemy z nocnikiem moje jak mialy rok wiedzialy do czego sluzy, jak mialy po 9miesiecy to sadzalam je, troche wiecej wysilku ale oplacilo sie
takze im szybciej sie to robi tym mniej stresu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry