reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
moje plany z szafa nie wypalily ale jutro sie zabiore bo za duzo tego i tak upchane na chama mam:sorry2:
pogoda taka sobie gdyby nie ten wiatr to byloby oki

Madzia ja sałatkę zrobie jak moi rodzice przyjadą do nas 7 maja na wekend:) A internet tak mamy radiowy od Grendy:-) teraz to rewelka nie to co te badziewie era blueconnect bleee! do dziś żałujemy że go mieliśmy, teraz płace 6zł więcej a siedzę do woli i bez ograniczeń:)

Ostatnia edycja:
Kurcze co się mi nawaliło tych samych postów:-D:szok: wcześniej próbowałam pisać ale się nie dało jakieś problemy na forum były ale nie wiedziałam że to się zapisze:-D:-D

Hallo!!! jest tu kto? jejuśku znów sama:( jak jestem to nikogo ni ma a jak mnie ni ma to wy jesteśta:))))))

Ostatnia edycja:
Siemka siemka !!!
my po spacerku mlody juz we wannie bo juz przysypial a tak ok...
megi widze rodzinka sie zjezdza,fajnie ze jestescie zadowoleni z neta :tak::tak:odrazu mowilam nie chcialas sluchac starszej hehe :-D:-D:-D

ciacho moja szafa tez potrzebuje porzadku hehe ale nie ma weny :-D:-D

marzenka gdzie sie podziewasz??? i reszta...

dobra ja spadusiam pewnie juz do jutra milego wieczoru !!!

Wiem wiem Madzia że mi mówiłaś ale wtedy mieliśmy jeszcze z ery i musieliśmy pisać pismo że chcemy zerwać przedwcześnie umowe bo nie jesteśmy zadowoleni a i tak na nas nałożyli kare umowną 1000zł musieliśmy zapłacić bo chcieliśmy zaoszczędzić sobie z nimi wojny jeszcze po sądach a gdybym wzięli drugi internet to nie zdołalibyśmy dwóch płacić, woleliśmy się jakiś czas wstrzymać i być bez neta:)

Wiem wiem Madzia że mi mówiłaś ale wtedy mieliśmy jeszcze z ery i musieliśmy pisać pismo że chcemy zerwać przedwcześnie umowe bo nie jesteśmy zadowoleni a i tak na nas nałożyli kare umowną 1000zł musieliśmy zapłacić bo chcieliśmy zaoszczędzić sobie z nimi wojny jeszcze po sądach a gdybym wzięli drugi internet to nie zdołalibyśmy dwóch płacić, woleliśmy się jakiś czas wstrzymać i być bez neta:)

O rajcu 1000 zl masakra ale tak bywa....szkoda tylko kasy...

ide moje szatany wyjac z wanny...bo mlody juz 30 minut siedzi :tak::tak:

lece....

Madzia no szkoda tej kasy ale cieszymy się że mamy już to z głowy, kosztowało nas to badziewie nerwów:/

niuskaa a ty jak tam po wypadzie z mężusiem w waszą rocznice nie pisałaś nic czy ja nie dojrzałam?

Lecę moją do snu szykować wykąpie ją i zaszykuje mliczko:))) wpadnę powiedzieć dobranoc:-)

reklama
Ja już małą przyszykowałam do snu, jeszcze chwilę poogląda bajkę i pewnie zaraz zawoła "mama idziemy pać":laugh2: ja także Wam mówię już dobranoc bo zaraz będę oglądała moją mjakm;-)papatki:-)

Ostatnia edycja:
Do góry