reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam
Wczoraj tak pieknie a dzis szaro... ktos ogladał pogode bo bym na spacer poszła a nie wiem czy nie zmokne?

ciasteczko- ja tez planuje pozadki w szafach ale narazie weny nie mam.

czesc kobitki co porabiacie??:-)
widze spokoj panuje tu hehe...
ja sie wzielam za robienie salatki jarzynowej cos mnie naszlo...
a gdzie nasza katgen sie podziewa??:baffled:

larvunia fryzurka pierwsza klasa ...:tak:

Beacia dobrze ze to tylko marchewka nic powaznego...:tak:

u nas tez na dworku dziwnie niby cieplo ale pochmurno...

dobra zwijam sie kroic pyrki pa !!

Wróciłam z miasta troszkę nalatałam:) Zuzka będąc w pko napotkała tam jakąś dziewczynkę rówieśniczkę i zaczęły się szukać:) moja liczyła i krzyczała " szukam" wiara się śmiała z nich ani ta biedna babcia nie mogła wniusi uspokoić ani ja swojej, zabawe sobie znalazły a potem z pko nie chciała mi wyjść:)) potem jeszcze do netto weszłam po drodze małe zakupy i do domciu. młoda teraz śpi. Dziś sama rządze w domu, mój na służbie także spokojnie seriale pooglądam :-) Już mi jakoś prawie pół dnia minęło nie wiem kiedy...

beacia to super że małemu nic poważnego nie dolega:-)

mowa o porządkach w szafie? sama też muszę się zmobilizować ale nigdy się nie chce P

Tak Madzia mamy od Grendy radiowy, zasięg super, prędkość dobra nie to co ten głupi blueconnect, długo jeszcze będziemy żałować że wzięliśmy wtedy z ery a nie od razu z Grendy ale kto to woiedział nie znałyśmy się prędzej to byś mi go pewnie od razu poleciła:) no ale teraz to już wspomnienie, mamy ten i jest rewelacja a płacimy tylko 6zł więcej:)

reklama
Do góry