reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
bry
blond_20
Czarownica
bry
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Jak tam Asia ? co to za fikolki byly ja wszystko widzialam hihih;p
D
daffodill
Gość
czesc dziewczyny
blond jak dzionek i samopoczucie?:-)
blond jak dzionek i samopoczucie?:-)
PR przestan stresowac biedna blond hehehehe... ciagle ja podgladasz
mialam biegac od dzis z nowu, ale jak zobaczylam ten deszcz za oknem o 6.00 to mi sie odechcialo.. ale brzuszki 20 szt zaliczylam jej ledwo dalam rade
mialam biegac od dzis z nowu, ale jak zobaczylam ten deszcz za oknem o 6.00 to mi sie odechcialo.. ale brzuszki 20 szt zaliczylam jej ledwo dalam rade
Ostatnia edycja:
blond_20
Czarownica
no przestan Aniazadnych fikolkow nie bylo popiwkowalismy troche i poszlismy spac
Daniel jescze spi a ja niedlugo na zebranie jade ale to juz na tajnym pisalam
Daniel jescze spi a ja niedlugo na zebranie jade ale to juz na tajnym pisalam
C
ciasteczko
Gość
:-)czesc laseczki
ja juz nachodzilam sie hehe zaliczylam przedszkole garaz i zakupy zrobilam:-)
u nas nie pada ale lubie taka pogode jak dzisiaj, nie jest zimno ale tak fajnie morko i zielono hehe przypomnialy mi sie czasy z dziecinstwa jak sie slimaki zbieralo zeby sobie zarobic
ja juz nachodzilam sie hehe zaliczylam przedszkole garaz i zakupy zrobilam:-)
u nas nie pada ale lubie taka pogode jak dzisiaj, nie jest zimno ale tak fajnie morko i zielono hehe przypomnialy mi sie czasy z dziecinstwa jak sie slimaki zbieralo zeby sobie zarobic
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Siemka wam ale pogode mamy dziś ehh...lało całą noc no i wiecie że ten majowy wekend podobno też ma taki być?
larvunia cieszę się że fryzurka ci się podoba ja jakoś nie mogę się odwarzyć na zmiane fryzury, nawet na ścięcie włosów ja kocham długie nawet nie wiem jaka by mi pasowała a jaka nie...
Ciekawe jak tam beacia...i jej Patryczek, jak po wizycie u lekarza...
larvunia cieszę się że fryzurka ci się podoba ja jakoś nie mogę się odwarzyć na zmiane fryzury, nawet na ścięcie włosów ja kocham długie nawet nie wiem jaka by mi pasowała a jaka nie...
Ciekawe jak tam beacia...i jej Patryczek, jak po wizycie u lekarza...
Ostatnia edycja:
reklama
C
ciasteczko
Gość
czesc megi
czasem okazuje sie ze zmiana fryzury totalnie wyglad odmienia
ja ostatnio slysze ze no jakos tak inaczej wygladam ze schudlam a paradoks w tym ze nie schudlam nic tylko grzywke sobie zrobila dobre co
czasem okazuje sie ze zmiana fryzury totalnie wyglad odmienia
ja ostatnio slysze ze no jakos tak inaczej wygladam ze schudlam a paradoks w tym ze nie schudlam nic tylko grzywke sobie zrobila dobre co
Podziel się: