reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
PR przestan stresowac biedna blond hehehehe... ciagle ja podgladasz :-p:laugh2:

mialam biegac od dzis z nowu, ale jak zobaczylam ten deszcz za oknem o 6.00 to mi sie odechcialo.. ale brzuszki 20 szt zaliczylam :sorry2: jej ledwo dalam rade :sorry2:

Ostatnia edycja:
:-)czesc laseczki
ja juz nachodzilam sie hehe zaliczylam przedszkole garaz i zakupy zrobilam:-)
u nas nie pada ale lubie taka pogode jak dzisiaj, nie jest zimno ale tak fajnie morko i zielono hehe przypomnialy mi sie czasy z dziecinstwa jak sie slimaki zbieralo zeby sobie zarobic

Siemka wam:) ale pogode mamy dziś ehh...lało całą noc no i wiecie że ten majowy wekend podobno też ma taki być?:(

larvunia cieszę się że fryzurka ci się podoba:) ja jakoś nie mogę się odwarzyć na zmiane fryzury, nawet na ścięcie włosów ja kocham długie:p nawet nie wiem jaka by mi pasowała a jaka nie...

Ciekawe jak tam beacia...i jej Patryczek, jak po wizycie u lekarza...

Ostatnia edycja:
reklama
czesc megi
czasem okazuje sie ze zmiana fryzury totalnie wyglad odmienia
ja ostatnio slysze ze no jakos tak inaczej wygladam ze schudlam a paradoks w tym ze nie schudlam nic tylko grzywke sobie zrobila dobre co:-D:-D

Do góry