reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No to dałyście mi do myślenia z tym internetem...:baffled: Ja mam orange free, ale nie mam pojęcia czy modem mam zastrzerzony hasłem??? A jak to można sprawdzić? I jak w razie czego to hasło założyć? Na pewno na samym początku aktywacji wpisywałam kod pin, ale chyba to wszystko, żadnego hasła innego nie pamiętam żebym wpisywała:happy: A powiedzcie mi jeszcze, kto może się podszywać do mnie, to może być ktoś w mieszkający w pobliżu lub mnie znający?, czy obojętnie gdzie kto mieszka to może się podszyć? Sorki za takie głupie pytania, ale zielona jestem w tym temacie, no a coś czuję że coś jest na rzeczy...:crazy:

Niuskaa dużo radosnych chwil, miłości i szczęścia życzę Tobie i mężulkowi z okazji 1-szej rocznicy ślubu:-) Pochwal się jutro cóż to za niespodziankę mąż wymyślił;-)
Larvunia, ja też myślę że teściówka zazdrości, że sama nie może już sobie takiego fryza strzelić. Idź jutro na tą 13-tą;-), a jak masz jakieś wątpliwości co do tej fryzurki to spytaj fryzjerki czy na pewno Ci takie cuś będzie pasować:tak::-)
Ciasteczko wyniki Ali wyszły chyba ok, co prawda wizyta u nefrologa dopiero za jakieś 2 tyg, ale tak na chłopski rozum jak się te wyniki odczytuje, to się wydaje że wszystko w porządku, więc jestem happy:-). I dziękuję Ci za pamięć.

No dobra, zmykam, bo jedziemy z dziewczynami zaraz na stadion, tam jakaś impreza - wyścigi koni i coś tam jeszcze podobno jest. Więc zobaczymy sobie:-)
Rzadko bedę teraz skrobać tu, póki net w końcu mi normalnie nie będzie działał:-(
Udanej niedzieli!!!!

reklama
Witam się i ja niedzielnie:) Pięknie dziś i tak ciepełko...byłam już w kosciółku, mój śmiga na 18 zawsze. Byliśmy już kika razy z naszą maludą na mszy ale ucieka i biega po kościele aż do ołtarza więc stwierdziliśmy że jeszcze poczekamy i chodzimy osobno. Pyreczki się gotują zara tylko schabowego upieke i wsio, potem na spacer obowiązkowo:) dziś mamy piknik Wojciechowy przy kościele pójdziemy zobaczyć...

beacia mam nadzieję że jutro się okarze że ta wysypka to nic grożnego...

niuskaa kochana wszystkiego naj naj z okazji rocznicy i udanego wieczoru:) pochwal się jutro nam koniecznie:)

hej befatko:)))

śmigam kończyć obiad miłego popołudnia laski...

czesc laseczki
niuskaa wszystkiego naj naj z okazji 1 rocznicy wszystkiego dobrego dla Was!!!!
jak wyszlam po 11 z domu to niedawno wrocilismy:-)
kosciol na mieszka zaliczylismy trafilismy na msze dla dzieci naprawde super byla, moja starsza tak niezbyt lubi chodzic bo te dla doroslych sa bee a mowi ze tam by chciala chodzic:-)
pozniej nad warte poszlismy a z tamtad do dziadka na godzinke i plac zabaw zliczylismy
troche jestem padnieta:-D
beacia a moze to jakies potowki zwlaszcza ze na glowie i w kolo i w takich miejscach gdzie sie najbardziej poci hymm ciezko powiedziec
lili to fajnie ze wyniki ok :-) a jak ktos ma dobra antene do sciagania sygnalu to i z 1km potrafi sciagnac albo np. sasiad z zasciany lub z drugiej strony ulicy to moze byc kazdy:-(
larvunia a co sie przejmujesz twoje wlosy twoja spraw ja tez bym zrobila tak jak befatka napisala na przekor:-D

a u nas pochmurno jakby na deszcz do dupy..
my dzis na rozmowe do przedszkola tzn wypelnic papiery...
kupilam sobie wlasnie 2 bluzki na allegro a teraz pomykam,mlody spi jeszcze ide kawe robic..
milego dzionka !!!

reklama
Do góry