reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej hej:-)
larvunia mi sie bardzo podoba ta fryzurka i jesli nie mialabym wady uszka zrobilabym se taka:-)
z jednej strony twoja mama ma racje ale z drugiej ty masz prawo spleniac swe zachcianki i nie patrz tu na dziecko,,wlosy to jeszcze nie wszytsko,mama ma prawo ladnie wygladac.
gorzej wyglada jak idzie matka z dzieckiem prowokujaco ubrana cycki na wierzchu i dupe widac,no dla mnie to juz jest nie na miejscu ale fryzura!!!!jak najbardziej ok.

ok 10 ide na rower bardzo ladna pogoda jest apozniej spacer do mamy i na lody :-D:-D:-Dmamy za friko:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam

Larvunia-jak Ci się ta fryzura podoba, to bym się obcieła, wiadomo ze starszym nigdy takie eksperymenty się nie podobają, ale przecież kukulska jest starsza od Ciebiew i tez dziecko ma:-)

My dziś po Kościółku jedziemy do domku nad jeziorkiem. Już sie ciesze, bo od września nie byłam, a pewno bałągan w domku straszny. Chciałam posprzątać ale chyba sobie odpuszczę ze względu na niedzielę.Może przynajmniej grilla zapalimy i posiedzimy:tak:.

no wlasnie w wieku 15 lat mialam zakazy ciagle i nie moglam nic robic a teraz za stara niby jestem... kuźwa co za zycie...
ale chyba zetne je tak, przeciez to nie zeby heheh, odrosna ;-)
najwyzej czpki z daszkeim zaczne nosic albo chustyy puki mi nie odrosna :-D:-D:-D
jutro na 13.00 ide ;-)

dziewczyny milego dnia!!!!

dzieki marzenko i aneteczka ;-)

dobry wieczorek :-)
zaraz poczytam co tam u Was...
ja dzis caly dzionek w g-wie spedzilam :tak: u tesciow na dzialeczce :tak:
tesciowej powiedzialam jak chce sie sciac to zrobila tylko wielkie oczy i powiedziala ze nie mam 15 lat juz... ale moja sprawa co zrobie z wlosami :oo2: i dodala czy wyobrazam sobie siebie w takiej fryzurze idac z mlodym na plac zabaw..... :baffled: ;-)
zjechala mnie tym stwierdzeniem....
teraz siedze i mysle czy nie bede zle wygladac... i czy faktycznie nie jestem juz za stara na takie fantazje z wlosami?? :sorry2:

wow... no niezle! ale znow stara niejestes a pozatym ta fryzura nie jest jakas w ktorej z dzieckiem bys sie nie mogla pokazac..... mam pewien przyklad ale tutaj nie bede tego pisac.....

Czesc Beacia :-)

Nie wiem czy to moze byc uczulenie na to co teraz rozkwita, ale powied mi jakie to sa krostki?? czerwone czy wygladaja jak pryszcze???

A gg tez mi nie chce dzialac.

U Marty to bylo tak ze miala wysypke ale ona to miala czerwone kropeczki z biala kropeczka wygladalo to jak pryszcze i okazalo sie ze ma skaze. Moze cos zjadlas ze go tak wysypalo?? albo moze jest uczulony na srodki w ktorych pierzesz jego ciuszki?? trudno powiedziec...

A oprocz tych plam na gowce to ma tez sucha skore??bo u mojej jak zaczela sie ciemieniucha to tez miala czerwone plamy pozniej sucha skore a z tego pozniej zrobily sie zolte loski...

Witam niedzielnie !!
u nas super pogoda zaraz szykujemy sie na spacer nad rzeczke i plac zabaw !!
na obiad robimy grilla wprawdzie elektryczny ale zawsze cos hehe :-):-)

Beacia ja nie pomoge a bylas u lekarza??
moze to od jakiegos plynu do kapieli albo kremu moze cos z tych rzeczy go uczula...

larvunia a jaka chcesz fryzurke??
bo ja nie w temacie,ale tesciowa dziwna co ja to obchodzi nie powinna tak mowic to twoja glowa i wazne zeby tobie sie podobalo a nie jej :tak::tak:

aneteczka ale fajnie taki domek to super sprawa :-):-) jeszcze nad woda bajka...:tak:

dobra ide pomyc gary i zmykamy zaraz na powietrze korzystac ze sloneczka :-):-)

milej niedzieli kochane....

a cuszk mu piore od urodzenia w tych samych płynach wiec z tej strony to tez nie wiem jak by go uczuliło chyba od proszków to od razu a nie po 4 miesiacach ;/

nie odrazu musi uczulac, ale najlepiej jak pojdziesz do lekarza to dowiesz sie od czego to ma bo my tu mozemy sie doszukiwac roznych rzeczy nie koniecznie akurat trafionych.

My dzisiaj mamy rocznice slubu. Moj kazal mi sie na wieczor przyszykowac bo gdzies wychodzimy :happy: i nie chce mi nawet powiedziec gdzie...

reklama
elo babolki
Beacia- u nas wszystko zawsze było git uczulenie na mokre chusteczki pojawiło jakos po 3cim miesiacu wczesniej uzywałam cały czas i nic sie nigdy nie działo :/
Niuska wszystkiego najlepszego duzo szczescia i miłosci

Larvunia kurde jakby mi tesciowa takim tekstem rzuciał to na 100% bym sie tak obcieła hahah.U nas nawet 50tki w irokezach smigaja :pJak cos nie pójdzie to najwyzej zrobisz sobie fryz ala mój Jack
Moja laska oszalał na punkcie kolorowanek wodnych.Juz 2 dni jest w transie malowania haha.Poprosiłam moja kumpele i z pl mi przywiozła sa super
Miłej niedzieli kobitki

Do góry