reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc laseczki jestem happy mam autko w garazu wrescie ale i tak 2
rzeczy nie zrobil:dry: no ale za tydzien bedzie robil hehe
no u nas ciemno bylo wiatr straszny ale burzy niet i tylko pokropilo
a ja lubie jak jest burza:-)
czesc laski
ja juz w domku, jak sie obrobie pokaze Wam foto powiem Wam ze nawet sie sama sobie podobam w tych wlosach ;-) nie jest zle...

ciacho mamy wiecej wspolnego niz myslalam, ja tez uwielbiam burze!!!!!!! i fajnie ze masz autko juz w garazu :tak:

czesc laski
ja juz w domku, jak sie obrobie pokaze Wam foto powiem Wam ze nawet sie sama sobie podobam w tych wlosach ;-) nie jest zle...

ciacho mamy wiecej wspolnego niz myslalam, ja tez uwielbiam burze!!!!!!! i fajnie ze masz autko juz w garazu :tak:

no to czekamy no fotke:-)
ja tez sie ciesze ze juz autko w garazu:tak:
kto by pomyslal hehe my jak bratnie dusze;-) :-)

hello !!!:-):-)
u nas deszczowo caly dzien...
ja tez nie nawidze burzy...

ciacho super ze auto juz w domku hehe..
larvunia czekamy na foto jestem ciekawa co tam masz nowego na glowie...

ja spadam bo kumpela zaraz wpadnie ciagle ktos hehe....:-):-)

witam
ja uwielbiam burze... i to powietrze tuz po.
Daffi- ja tez mam brata 16letniego i zawsze moge na niego liczyc :-)
Larvunia- czekam na fotke z niecierpliwościa
Ciasteczko- nio to super ze wkoncu autko w garazu

witam
ja uwielbiam burze... i to powietrze tuz po.
Daffi- ja tez mam brata 16letniego i zawsze moge na niego liczyc :-)
Larvunia- czekam na fotke z niecierpliwościa
Ciasteczko- nio to super ze wkoncu autko w garazu

na mojego nie idzie ale jak mu powiedzialam ze bede mu robic na obiad raz frytki raz talarki ze schabowym to chetnie sie wprowadza... jeszcze dma mu kompa ale w zamain ma wziasc swojego co bym mogla po latac troszke tu po BB bo on na swoim nie we wszystko moze grac..... takze od razu powiedzial ze moze sie wprowadzic na dluzej.. on jest kochany ale nic za darmo. okropny materialista i poniekad dobrze na tym wychodzi bo zawsze ma akse ktora ja dawno bym rozpozyczyla..a on ma metode taka ze zawsze mowi ze kasy nie ma!

reklama
Do góry