reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi duzo cierpliwosci zycze.... te nasze skorpioniki bywaja baaaaardzo uparte heh....

beacia kochana nie zobaczymy sie w weekend bo moj ma wolne a jak mlody bedzie soie dobrze czuc to do tescia musimy podjechac bo wczoraj mial urodziny i wczoraj powinnismy byc ale mlody zle sie czul i moze dzis lub jutor trza z zyczeniami zajechac....
We wtorek moze co kochana sie spotkamy jak nawet jak bedzie padac to na kawe wpadne co?? Zoabczysz mnie juz z nowej fryzurce :-D w poniedzialek jade do g-wa scinac sie hehehe ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Beacia- mi położna mówiła, żebym bezpośrednio małemu nie podawała herbatki koperkowej tylko sama ją piła, a dziecko z mlekiem wyciągnie. My dawaliśmy na kolki espumisan, do tego ciepłe okłady na brzuszek, a jak już nic nie pomagało to była ciepła kąpiel, po niej zawsze przechodziło.Mój to zawsze jakoś tak pod wieczór kolki łapał, po całym dniu. Dużo wytrwałości życze, dasz radę, a potem samo przejdzie.

U ans dzień jak codzień. Wstałam , trochę posprzatałam, M jest jeszcze w pracy. Teraz małego uspałam, albo on mnie, bo też z godzinkę się zdrzemnełam, więc luzik. Ostatnio mały nam strasznie w nocy daje w kość, wstaje i potem nie chce zasnąć, tylko płacze. Wogóle nie wiem od jakiegoś czasu co się z nim dzieje, wcześneij taki radosny był, a teraz cały czas płacze. Wstaje z łóżka już z płaczem, wszystko mu się nie podoba, kwięczy, jęczy, ciągle popłakuje. Spacerki nawet są beee, wczoraj jak z nim poszłam, to póżniej w drogę spowrotną musiałam cały czas mu spiewać bo płakał.

mi tez mówiła zebym nie dopajała ale on duzo własnie nie chce pic troszku pare łyków wezme , a jeda lekarka mówiła własnie ze mozna dawac troszku herbatki nic nie bedzie dziecku i to lekarka z wieloletnim stazem Asienka wiesz o kogo chodzi pewnie :)

nie no najwazneijsze ze jesli mozesz i jest mu lepiej to oczywiscie ze tak....
zwlaszcza aletm kiedy jest cieplo dzieci maja takze pragnienie!

A ja musze pochwalic wreszcie moje dziecko!!!!!!!!!!
dzis zjadla Misia zupke w 15 minut całą z łyżeczki...
nie było źle ale na koncu juz cudowala gadala pluła... jakos sie udalo ale oczywiscie ciuchy sa do prania i watpie ze to zejdzie.. w ogole ta zaupka jarzynowa jest strasznie gesta nie lejaca sie praktycznie....
moze dlatego tak ladnie jej sie jadlo:)

A ja musze pochwalic wreszcie moje dziecko!!!!!!!!!!
dzis zjadla Misia zupke w 15 minut całą z łyżeczki...
nie było źle ale na koncu juz cudowala gadala pluła... jakos sie udalo ale oczywiscie ciuchy sa do prania i watpie ze to zejdzie.. w ogole ta zaupka jarzynowa jest strasznie gesta nie lejaca sie praktycznie....
moze dlatego tak ladnie jej sie jadlo:)

Gratulecje dla Juleczki :-) teraz badz tylko konsekwentna w tym karmieniu lyzeczka, wiesz nawet jak sama jesz obiad to mozesz dac troszke ziemniaczkow jej. Zawsze to cos innego bedzie :-)

Ubraniami sie nie przejmuj ja przed praniem zawsze moczylam w cieplej wodzie z mydlem i schodza po zupkach plamy :-) mozesz kupic tez sliniak z tworzywa sztucznego do karmienia. W Tesco sa bo ja mojej tez kupilam i po jedzeniu zdejmujesz pod wode i czysty jest :-)

Gratulecje dla Juleczki :-) teraz badz tylko konsekwentna w tym karmieniu lyzeczka, wiesz nawet jak sama jesz obiad to mozesz dac troszke ziemniaczkow jej. Zawsze to cos innego bedzie :-)

Ubraniami sie nie przejmuj ja przed praniem zawsze moczylam w cieplej wodzie z mydlem i schodza po zupkach plamy :-) mozesz kupic tez sliniak z tworzywa sztucznego do karmienia. W Tesco sa bo ja mojej tez kupilam i po jedzeniu zdejmujesz pod wode i czysty jest :-)

tak mam... ale ona podczas jedzenia pakuje raczki do buzi wyciera sie takze bede zakladac jej 1 ciuszki takie do jedzonka ktore beda szly na zniszczenie.
ciesze sie ze zupke zjadla... zobaczymy jak bedzie z deserkiem....
on jest luzniejszy....
zaraz jak wstanie powinna chciec jesc... ale teraz to ja jej mleczko dam:):):):)

Witam póżnym popołudniem:) byłam dziś u tego małżeństwa w starszym wieku, potowarzyszyłam starszej pani poprosiła mnie bym jej posprzątała całą łazienkę, było co myć nie zaprzeczam...no ale wpadło trochę grosza:) zaraz poszłam sobie do sklepu i sprawiłam kilka kosmetyków których już mi brakło no i mojemu kupiłam :))))...dywaniki samochodowe ale się ucieszył ha:))) Gdy wróciłam do domu myślałam że zastane mojego przy kompie ale?! nie...patrze a on z mopem w ręku wyglancował mi kuchnie na błysk w szoku byłam:))) Zuzka pochwaliła się że była na spacerze i na placu zabaw z tatą:) Nie było mnie kilka godzin a mój zaliczył nie tylko sprzątanie ale i spacer z Zuzką powiem szczerze że mile mnie zaskoczył:) Teraz poszedł myć samochód a ja z kawką do was...ale znów pustki hm...( to nic tu po mnie...

Larvunia dzięki:) ta cierpliwość to na serio mi potrzebna, zresztą ty sama masz w tym samym wieku Marcelka to wiesz jak to jest:) a mówią że dziewczynki spokojniejsze...nie zawsze:)

Ostatnia edycja:
czesc megi
hehe to ladnie zarobilas jak tyle rzeczy kupilas twoj pewnie zadwolony z dywanikow:tak::-)
super zawsze pare gorszy sie przyda:-)

Dobry wieczor i dobranoc !!!
wrocilismy niedawno od znajomych ale pojadlam...
a na zakonczenie dnia jak wracalismy fotoradar strzelil nam fotke :-D:-D:wściekła/y::wściekła/y:
teraz moj sie wkur..i juz przezywa ze mandat przyjdzie hehe...

megi super ze fuche mialas oby czesciej :-):-)

oki dobranoc.......

reklama
dobry wieczorek :-)
zaraz poczytam co tam u Was...
ja dzis caly dzionek w g-wie spedzilam :tak: u tesciow na dzialeczce :tak:
tesciowej powiedzialam jak chce sie sciac to zrobila tylko wielkie oczy i powiedziala ze nie mam 15 lat juz... ale moja sprawa co zrobie z wlosami :oo2: i dodala czy wyobrazam sobie siebie w takiej fryzurze idac z mlodym na plac zabaw..... :baffled: ;-)
zjechala mnie tym stwierdzeniem....
teraz siedze i mysle czy nie bede zle wygladac... i czy faktycznie nie jestem juz za stara na takie fantazje z wlosami?? :sorry2:

Do góry