reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
helol Megi, Magda!!!:)
ale dzisiaj fajnie na dworze...chyba jakis spacer zaliczymy :)wczoraj Amelka rzeczywiscie przechodzila sama siebie:)i Ania chyba juz rowerka wiecej nie wezmie :p
Aneteczka zdrowka dla Miloszka!
Marzenka tez bym wsunela pomidorowke bo dawno nie jadlam.a u mnie dzisiaj kotlety z indyka na obiad.nawpierniczalam sie tak ze ledwo oddycham:/ale jakies ciacho bym jeszcze wsunela :p
ide na naroznik troche sie polenic :)

Witam serdecznie.
Jestem nowa na forum, bo jestem nową Mamusia, a dokładniej to przyszłą Mamusią.
mam pytanko gdzie jeszcze są sklepy z wózkami w Gorzowie?? bo wczoraj schodziłam sie po mieście ale odnalazłam chyba tylko kilka miejsc( Panorama, Watral, Nilago, Bobo )
Gdzie jeszcze znajde jakies sklepy?
pozdrawiam wszystkie Mamusie

Siemka popoludniowo !!!:-):-)
gdzie sie podziewacie??
my po obiadku i spacerku do szkoly..:tak:
teraz mloda robi lekcje matme,a ja czekam na kumpele na kawe wpadnie do nas...
pogoda dziwna wieje i troche popadalo a u was jak??
megi witaj spowrotem na starych smieciach hehe :-D:-D
a tak nic ciekawego...
blondi pracujesz dalej w pepco??
zmykam zajrze wieczorkiem...:-)

reklama
Do góry