reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Asienka ja dzis wezme sie na Twoj sposob i podoszywam do pieluchy takie paski zebym mogla mloda swobodnie 2 pieluchami pieluchowac bo nie wiem jak inaczej utrzymac 2 pieluszki....:)
fajny pomysl mialas z tym:)

reklama
Hej hej
Ciasteczko mała sugestia(zrobisz jak uwazasz) -jesli miałabym byc Twoim potencjalnym klientem to jak dla mnie powinnas numerowac obrazki albo je podpisywac.Np. ja kompletnie nie wiem które ciacho jak sie nazywa ciezko mi czasem odróznic biszkopt od sernika :p i moje zamówinie wyglądało by tak ,,poprosze to białe ciasto z zółta galaretka na wierzchu albo to rózowe z tym czym co wyglada jak mak:baffled::zawstydzona/y:
befatka to jest tylko stronka pokazowa, jest tak prosta ze tam nie moza podpisac itp. jak chce sie miec strone z prawdziwgo zdazenia to trzeba zaplacic sobie za to i jeszcze musi ci ktos to zrobic:dry:

a tak w ogole czesc dziewczyny,

Asienka ja dzis wezme sie na Twoj sposob i podoszywam do pieluchy takie paski zebym mogla mloda swobodnie 2 pieluchami pieluchowac bo nie wiem jak inaczej utrzymac 2 pieluszki....:)
fajny pomysl mialas z tym:)

ortopeda mi tak kazał
a teraz jak zakładam trzy pieluszki flanelowe na to wierch zakładam pokrowiec od frejki aby to utrzymał

Hej

Mały mi wreszcie usnął. Taka maruda z niego , że szok. Cholera jedzie karetka na sygnale...............i znów kwięczy:baffled: Dobra............usnął:-p
Ja siedzę z mamą pijemy kawkę,jakbym się lepiej czuła to na spacer bym poszła, bo tak ładnie.
Koleżanka z córeczką chciałą do nas przyjść, ale jej odmówiłam, bo boje się że małą zarazilibyśmy i się nie odezwała, chyba się obraziła:crazy:

Asienka, daffi - nie zazdroszczę wam z tym pieluchowaniem. Ja małego tylko jedną pileuchą tetrową pieluchowałam (jeszcze prze wizytą u ortopedy) bo położna tak kazała. Mam nadzieję, że do czasu jak zrobi się bardzo ciepło już nie będziecie musiały tego robić:tak:śmiesznie dzidzia musi wyglądać w tylu pieluchach, taki mały żuczek:-D

Cześc Aneteczka, witajcie laski:) oznajmiam że WRÓCIŁAM!!!!! mam już neta nowego i cieszę się niezmiernie, wcześniej miałam problem z zalogowaniem bo nie pamiętałam hasła ale odświeżylam sobie pamięc:) postaram się teraz poznac te mamusie które dołączyły od dnia ostatniego mojego zalogowania. Cieszycie się choc troszkę że wracam?? :)

Gratuluję wszystkim młodym mamusiom swoich pociech, mowa o tych które rodziły w przecągu pół roku:))).....no i innym też:)

Ostatnia edycja:
reklama
my po spacerku :)
na gazie pichci sie pomidorowka
moj maly chybva znow przez caly dzien nie bedzie spal
ja raz widzialam dziewczynke w tej frejce.dla mnie nic milego,zal mi takich malych istotek
ale nie ma innego wyjscia jak to znosic
pogoda sliczna
papa

Do góry