reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc laski
ania witam w klubie niewyspanych mamusiek:dry:
rzucam sie w nocy z boku na bok usnac nie moge a jak juz usne to budze sie 1 w nocy a pozniej 5 rano i tak kwitne wlozku do prawie 7:dry:

jejusku, jak ciasteczko spac nie mozesz?! ja bym spala od 20.00 do 12.00 w poludnie :-D tylko ze przy mlodym sie nie da tak dlugo :dry:
idz na spacer przed spaniem kochana... moze bedzie lepiej Ci sie spalo.

larvunia ja nieraz jestem tak padnieta ze usne od razu ale w nocy i tak sie budze:dry:
ja spie tak po 6-7godz w weekendy moge pospac do 8 :-)
jak sie ma cos na glowie to i spac nie mozna, ostatnio zauwazylam ze jak tylko choc troche sie zdenerwuje to dretwieje mi kawalek wargi takiego tika nerwowego
dostalam:-(,
i jak slysze jak ktos do mnie mowi "a co ty masz za problemy" to ...:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
madzia byla impreza ale chrzcin nie bylo,nikt nie chce nam dac,czekam bo ciotka ma zalatwic u siebie na wiosce..
cos pogoda sie psuje:-:)-(

idziemy dzis w odwiedziny do babci:-D

Do góry