reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej hej
Ciasteczko mała sugestia(zrobisz jak uwazasz) -jesli miałabym byc Twoim potencjalnym klientem to jak dla mnie powinnas numerowac obrazki albo je podpisywac.Np. ja kompletnie nie wiem które ciacho jak sie nazywa ciezko mi czasem odróznic biszkopt od sernika :p i moje zamówinie wyglądało by tak ,,poprosze to białe ciasto z zółta galaretka na wierzchu albo to rózowe z tym czym co wyglada jak mak:baffled::zawstydzona/y:
Czesc Madzia -dawno Cie tu nie było opowiadaj jak na obczyznie ?
Duzo zdrówka wszystkim choraskom
Spadam laski bo zasypiam na stojaco.Do juterka bye

reklama
Witam sie i ja ;-)

Nie mialam czasu ostatnio na neta... zalatwiamy teraz sprawy z autem bo kupilismy nowe, tzn tesc nam dal kase bo my nie mielibysmy :sorry2: dzisiaj zalatwilam przeglad i urzad celny.. jutro zostaje mi skarbowka no i urzad komunikacji. Kurcze tyle tego zalatwiania, szkoda ze w 1 dzien nie mozna tego zrobic...jeszcze M pojechal to sama musialam zalatwiac wszystko... szwgierka tylko pojechala na przeglad bo ja prawka nie mam, ale chyba sie wybiore bo M mi juz wrecz karze :-)

A tak poza tym u nas nic ciekawego. Martuska coraz bardziej ruchliwa sie robi, na lozku juz jej samej zostawic nie moge bo chwila nie uwagi i z jednego konca lozka laduje na drugi :-)

kurcze mam tylko taki problem ze nie chce mi jesc mleka tzn rano wypije pozniej w dzien nic i dopiero na noc a tak to ze sloiczkow musze jej dawac bo nic innego nie chce.. nawet pic. juz mysle ze moze te zeby bo wczesniej jak pisalam byla strasznie marudna w nocy mi sie wybudzala z jedzeniem tez byly problemy ale nie takie jak teraz....

A M w sobote kupil mi bukiet kwiatow mowil ze bez okazji, ale ja wiem ze rozmawial ze swoim tata o tym co bylo wczesniej i chyba to bylo w ramach przeprosin ale i tak bylo mi bardzo milo :-)
a w ta niedziele mamy 1 rocznice slubu... nie mam pojecia co jemu kupic :sorry2: moze dacie jakies propozycje??

Dzien doberek !!!
moje dziecie juz wyruszylo z tata do szkoly,szymek juz wstal wiec koniec spania...
dzieki za ponowne zaproszonko...
pogoda zapowiada sie dosc ladna slonko swieci wiec fajowo...
ide luknac na tajny co tam skrobalyscie...

helol magda kupe lat :)

niusska- ja mojemu kupilam kubek ze zdjeciami ze slubu :):p

Ale ta moja Amelka byla wczoraj nieznosna myslalam ze zwariuje Asia wie jaka byla niegrzeczna.
Chciala na rowerek potem jzu nie chce rowereka chce nogami uciekala mi latala po calym sklepie grrrrr myslalam ze ja wczoraj rozniose co za lobuz...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć,
żyje,

Moja Natalka op szczepieniu straszna była. Spała na akord. Okruszek waży tylko 6,6 kg

Oliwka kaszle i zaczęła smarkać. Mnie zaczyna gardo boleć a D. już od wczxoraj się faszeruje lekami.
Kurde życ nie umierac.

Lili - trzymam kciuki za wyniki.
Madzia witam ponownie.

Do góry