reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Asia- dzieki za zyczonka ja telefonu przy sobie nie mialam lezal zakopany w torebce :p
A gdzie was wszystkie wywialo jeszcze weekendujecie??:p
Lili- 3 mam mocno kciuki zeby nic nie znalezli:*

A no to sie pochwale malym sukcesem:)
mloda pije w nocy wode i budzi sie tylko raz na piciu :) chcoiaz jeszcze sie przebudza ze 3 4 razy ale nie wola pic tylko mamaaaa przytule ja i zasypia

Weekend udany w sobote od rana do wieczora u babci fajnie bylo :)" zupka szczawiowa z pierwszego szczawiu z laki... z jajem od wiejskiej kury potem na koplacje kielbacha z grila :)
poskakalam po drzewach bo tata kazal galazki zjablonki poobcinac;p poczulam sie znow jak dziecko;p Jednak w niedziele czulam sie jak stara babcia bo takie mialam zakwasy na nogach i dupie w suimie to do dzis mam;p tak kurczowo sie trzymalam nogamio galezi co by nie spasc bo jakos tak wialo na czubku drzewa hihihih

Ostatnia edycja:
witam i zaraz uciekam
lili ja tez trzymam kciuki, na pewno bedzie dobrze, musi byc:tak::-)
ania brawka dla was i mlodej, oplacilo sie:-):-) oby tak dalej:tak:
mileg przedpoludnia zycze:-)

dziewczyny moze wiecie... gdzie w g-wie moge sprzedac puszki?? mam bardzo duzo po zeszlym lecie puszek po coli + piwie... kurde porzadki ostatnio robilam w piwnicy i musze sie juz ich pozbyc za duzo miejsca zajmuje to badzieiwie a i kasa sie przyda ;-)

Daffi jak tam ślub brata się udał? A wesele takie normalne było? Bo tak sie właśnie zastanawiałam jak to z weselami podczas tej żałoby jest... bo chyba wesel się raczej nie odwołuje no nie?

witaj... wesele super:-) ale sie wybawilam... do dzis mnie posladki (nie wiem czemu one) i nogi bolą:-)
no wiesz jesli kogos stac na rozrzucanie pieniedzy to moze i odmowi ale jak tu odmowic cos co rok wczesniej sie planuje.. wetdy nikt nie mial pojecia ze takie cos sie wydarzy! polowa rzeczy poplacona.. przeciez za orkiestre i kamerzyste trzeba zaplacic juz czesc wczesniej co by ich nie wyrolowac! to takie zapewnienie dla nich.... szkoda przepuscic tyle kasy zwlaszcza ze na pieniadzach sie nie spi:-)
wesele bylo bardzo normalne.... nawet spod kosciola do sali gdzie bylo wesele samochody procz naszego trąbily! takze na luzie... na poczatku miala byc zaloba do piatku.. tylko zmieniaja i zmieniaja! mnie osobiscie juz to denerwowalo.. ale lepiej zachowam to dla siebie bylo minelo:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PR dopiero teraz doczytalam
spoznione 100 LAT !!!!!

Dużo radości dnia codziennego,
spełnienia marzeń co do jednego.
Miłości takiej, że świat nie widział,
zdrowia takiego, co nikt nie słyszał.
Pieniędzy tyle, że nie wiesz ile,
a wszystko to w radosną chwilę.
Wszystkiego Najlepszego :tak:

Dzięki dziewczyny za kciukaski, wyniki niestety dopiero w czwartek będą, a myślałam że już dziś, no cóż... A mała była nadzwyczaj dzielna, dała sobie bez problemu igłę wbić w żyłę, nawet ręką nie ruszyła, tylko reszta ciała jej się trzęsła ze strachu...:sorry2:

Ania PR noooo, to GRATULACJE dla Amelki i dla Ciebie!!!!! A widzisz, jak dobrze że nas posłuchałaś z tą wodą!!:-D:-);-)
Daffi, no to fajnie że się wbawiłaś, to musiałaś nieźle pupą wywijać, jak tak Cię teraz boli:-D;-) Tak właśnie myślałam, że wesele odwołać to nie takie proste, i pewnie niewiele osób się na to zdecydowało, o ile wogóle ktoś taki się znalazł.

Obiadku dziś nie robię, bo mam z wczoraj rosół i schaboszczaki haha , i za to lubię poniedziałki:-)

reklama
Do góry