reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
100 lat Marzenko!!!
A wczoraj Ania pr miala tez urodziny ale sie nie dodzwonilam wiec pisze tu 100 lat i wszystkiego naj naj naj :)!!!
maly spal wlasnie 3 godziny, ja bylam dzisiaj w pracy 4 godziny bo musialysmy troche nadrobic i jestem zmeczona masakrycznie mimo ze to tylko 4 godziny byly :/
lece bo Rafal placze

a ja padam z nóg. jutro jade z młoda do lekarza znowu bo ciagle kaszle. Ale co to kurde jest ze kaszle tylko w nocy!?? ja juz nie mam sił....
Spałam dzis moooooże z 2godz. Mój K sie napił (ale dobrze, widze ze mu to potrzebne było sie odchamic) a ja na straży byłam.
dobra ide sie wykapac.

MARZENKA JESZCZE RAZ STO LAT!!

kochane dziekuje wam :-):-)
ania pr osz ty nawet nic nie zdradzilas:angry::angry:wszytskiego naj naj:tak:
kasiu ja to ostatnimi czasami zrozumialam ze nie ma sensu sie klocic,tylko rozmawiac rozmawiac rozmawiac.juz nawet nie pamietam kiedy sie poklocilismy tak zeby przez kilka dni cisza byla,my tak nie umiemy i tyle:-):-)

pol dnia nas wdomu nie bylo,szkoda bylo siedziec w domu jak taka sliczna pogoda:-)
ide troszke poodpoczywac:-)
milego wieczorku

Witajcie wieczorkiem!
Marzenka, Ania PR - dołączam sie do życzeń!!!! Wszystkiego co najlepsze kobitki, a przede wszystkim duuuużo zdrówka i miłości!!!:tak::-):-)

Katgen a może masz za suche powietrze, albo za ciepło w domu i stąd ten kaszel Izulki w nocy:confused: Moje dziewczyny tak kiedyś kaszlały i lekarka kazała nawilżać powietrze , kupiliśmy elektryczny nawilżacz i bardzo to pomogło:tak::-)
Daffi jak tam ślub brata się udał? A wesele takie normalne było? Bo tak sie właśnie zastanawiałam jak to z weselami podczas tej żałoby jest... bo chyba wesel się raczej nie odwołuje no nie?

No dziś to pogoda była super, moje dziewczyny cały dzień na dworze szalały:-) A jutro na 8:00 jedziemy z Alą na scyntygrafię nerek, będą sprawdzać czy mocz nie cofa się do nerek... to pierwsze z dwóch badań, potrzebne do potwierdzenia, lub wykluczenia refluksu. Trzymajcie kciuki by wyszło że wszystko ok!!!:sorry2:
Spokojnej nocki!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry