reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

pozory....pozory

edit: Blond jak Ty robiłas na tajnym to "wyszukiwanie" uzytkowników i ilosci postów?

edit II: Daffi jak piszesz post pod postem to rób "edytuj" bo tak sie robi bałagan. Ja połączyłam Twoje 3 posty jeden pod drugim

widzisz ja nie lubie laczyc w jeden post bo wtedy trace mysl zawsze uzywam tego "+" a jak cytuje osobno to nie trace mysli bo ja czytam i od razu pisze:-)

reklama
Hejka
wpadlam sie tylko przywitac,dzis imprezka mala mam
jak dawid sie obudzi to mykam na spacer,umowilam sie z kolezanka :):)
milego dnia kochaniuitkie
poczytam jak bede miala wiecej czasu

hej a my cały dzien na dworze spedzilismy nawet śniadanko i objadek na tarasie zjedliśmy :-) niech juz bedzie tak ładnie.
Katgen- ja tez miałam spiecie z P. ale my mosimy sie szybko godzic bo mamy mało czasu :-)
Larvunia- ale Marcelek fajowa fure ma :-)

marzenko Ty stara dupo ;-):-D
100 LAT!!!
SIEDEM ŻYCZEŃ Z OKAZJI URODZIN

ZDROWIA...
...życzę dziś Tobie,
okazja taka nie co dzień się zdarza,
aby wyrazić słowami,
co serce w ciszy co dzień powtarza.
SZCZĘŚCIA...
...życzę Ci również
takiego, jak Ty sam pragniesz,
bo dobrze, gdy będzie przy Tobie,