reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kurde nie działa mi dekoder cyfr. polsatu. Wczoraj oglądałam długo film i wyłączylam normalnie a tu rano lipa. Młoda baje baje a tu niet.

reklama
czesc...
katgen kochana przepraszam CIe z calego serducha mam meza zapominalskiego.... twoja paczuszka lezy w aucie :wściekła/y::-(
kochana wlasnorecznie ja wysle w poniedzialek a meza jak tylko wstanie za jaja pocisne.... mial to zrobic wczoraj :-(
sorki....

MILEGO DNIA tak wogole :tak:

spokojnie, do piątku masz czas, jak nie to Cie znajde;p hehe wiem gdzie mieszkasz!

A ja mam nerwa.....od rana sie sciełam z K.

sciskam cieplutko... czasami tak bywa... kochana buzka!
moj ma sobote i niedz wolna... ciekawe co bedziemy robic ;-)
ladna pogoda sie robi.... niechce siedziec w domu i sie kisic.... kurde oby mial checi na wypad gdzies.....

czesc dziewczyny
ladna pogoda:-) spadamy po zakupy bo jutro pozamykane sklepy a poza tym niedziela
a i spacer mi sie przyda:tak:
milego dnia laseczki

WItam sobotnio

Lili- biedna ta Twoja córeczka, mam nadzieję , że ta cała alergia jej przejdzie. Na pocieszenie powiem Ci , że moja młodsza siostra też miała okropną alergvię, na testach wyszło jej że uczula ją niemal wszystko, mama jeździł z nią do cent. zdrowia dziecvka w Warszawie, ale to gó..no dało, dopiero jak miała około 7 lat alergia zaczeła ustępywać, teraz nie ma, czasami coś tam jej wylezie, ale to już incydentalnie i sporadycznie.

Larvunia- fryzurka ładna, choć ja bym nie miała odwagi się tak obciąć, jak się zdecydujesz to zrób sobie zdjęcie i pokaż nam

My siedzimy w domu, M do pracy poszedł, wróci koło 14. Mały usnął, jest teraz straszn ie niespokojny, bo ma katar i pokaszluje:confused2:zobaczymy czy w poniedziałek pójdzie do żłobka, bo już w piątek w domu musiałam go zastawić, cholera raptem 4 dni był:crazy:
Wogóle wyszły mu dwa zębole, prawie w jednym czasie.

Czesc kobitki moje kochane
mój tez ma 2 dni wolnego jak juz za długo w domu siedzi to mnie drazni, wymysla jakies zachcianki ma jak baba w ciązy no i kompa blokuje :p
Ale wredna jestem co ?? haha

kurde nie działa mi dekoder cyfr. polsatu. Wczoraj oglądałam długo film i wyłączylam normalnie a tu rano lipa. Młoda baje baje a tu niet.

moze sie popsul... u nas tak bylo....

spokojnie, do piątku masz czas, jak nie to Cie znajde;p hehe wiem gdzie mieszkasz!

A ja mam nerwa.....od rana sie sciełam z K.

no cos Ty??? wy wygladacie na tak zgranych i tak sie rozumiecie wiec myslalam ze kto jak kto ale wy sie super dogadujecie?!

Moi rodzice mają dziś 50 rocznice ślubu....Boże jak ja bym chciała tyle z moim dożyc....

dozyjesz na pewno:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pozory....pozory

edit: Blond jak Ty robiłas na tajnym to "wyszukiwanie" uzytkowników i ilosci postów?

edit II: Daffi jak piszesz post pod postem to rób "edytuj" bo tak sie robi bałagan. Ja połączyłam Twoje 3 posty jeden pod drugim

Ostatnia edycja:
Do góry