reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no wlasnie i przez te soki martwi minie toz e potem moze meic prochnice;/ chyba ejdnak sie przemecze
lili- ona wlasnie nie chce jesc kolacji;/ bo oa najchetniej caly dzien by nie jadla :(

reklama
wlasnie dawid zasnal.,mam chwile relaksu dla siebie,wiec zaparzylam se herbatke z cytrynka i wlacze se jakis filmik:-D
jelsi macie taki problem z tym soczkami to radze wam mieszac wode z soczkiem,jesli soczku 150ml to wody 30ml,potem nastepnego dnia o nastepne 30 ml soczku mniej a wiecej wody:-)no i tym skutkiem pije ki wszytsko co mu dam:-D

marzenka- moja pije taki syrop z woda nie zwykły sok i juz probowałam zmniejszac dawke syropu to oddawała butelke i krzyczała sok jeszcze :-)

annes moj tez pije taki sok:-D
no ja mu wlewam tylko tak do smaku nawet 30ml nie ma ,na butle 250ml:-D:-D:-D:-D
dawid sie obudzil istny horror co za humorek ma:szok::szok::szok:chyba sie nie wyspal....a matka musiala z siebie glupka robic zeby przestal plakac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno ale udalo sie:-D:-D:-D:-D:-Dsytuacja opanowana:-)

dobry dobry Larvunia;-) Co tam dzisiaj będziesz porabiać?
Ania PR, gratuluje "pierwszego kroku":tak::-) Teraz to już tylko lepiej będzie, zobaczysz, mała się szybko przyzwyczai i może wkrótce da Ci się porządnie wyspać.

A my dziś znów do alergologa na testy wziewne i na wizytę idziemy. Wczoraj jej wyszło że cała masa pokarmów ją uczula:-(, ale co "najśmieszniejsze" , nie wyszła alergia na mleko, ser żółty, margarynę, czyli wszystko co w składzie zawiera mleko... a my prawie dwa miesiące męczymy się z dietą bezmleczną, bo niby właśnie to ją uczulało... no zgłupieć można:huh::errr: Ciekawe co dzisiaj testy wziewne i chemiczne pokażą....

helo
no to zaczeismy dzis w nocy akcje z woda darla sie w nieboglosy ze chce soczek ale w koncu sie napila lyka wody i poszla spac ciekawe jk bedzie dalej :(
moj jakos nie wola nic do picia w nocy.... jak zasnie ok 19.00 to do ok 7.00 mam spokuj ;-) na cale szczescie....

lili a nudzic sie bede jak zwykle ;-) moj dzis do 22.00 w teatrze :-(
kochana wspolczuje tej alergii... biedne malenstwo....

co myslicie o tej fryzurze??
Nowa fryzura Natalii - Podpatrzono - Pomponik.pl

witam sie i ja
dzisiejsza noc nie najgorsza 4 pobudki takie 2 minutowe hehe
my po usg bioderek... jest poprawa ale lewe biodro jeszcze nie do konca wporzadku.... jeszcze musimy sie pieluszkowac:-(

reklama
czesc laski:-)
ania dacie rade mloda pokrzyzy i jej przejdzie:tak:
larvunia nudy powiadasz ja sie ciesze jak moge sie troche ponudzic;-):-)
daffi fajnie ze tylko 4 i tak krotkie wyrwy w nocy:tak:
lili powiem ci tak to ze w testach nic nie wyszlo to nie znaczy ze nie jst uczulona na nabial, najprostrzy sposob daj jej jogurty i zobacz czy bedzie miala jakas rakcje jak nie to ok :-)a jak bedzie miec tzn. ze mimo wszystko nie moze,
Starsza miala robione skorne i z osocza i guzik wyszlo a wiem ze jest uczulona na plesnie jak gnija liscie jesienia bo prawie zawsze ma taki sam kaszel i prawie zawsze oskrzela lapie:-:)wściekła/y: a testy ok:baffled:
ja wlasnie czegosc dotknelam i ma bable na reku wielkosci paznokcia od kciuka a od czego to nie wiem:baffled:

Do góry