reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no ja to chyba bym poduch nawypychala dla 10 rodzin :-D:-D:-D
powaznie, jak w pierwsze dni ja sie szczotkowalo to jak u chorego psa siersc wylazila za kazdym pociagnieciem na maxa... odkurzacz pelen codziennie rano, dobrze ze nei mam tych workowych bo bym zbankrutowala chyba, pare razy dziennie odkurzalam przeciez i za kazdym razem odkurzacz pelen :tak:
ale juz wyluzowala i tak jeszcze troche z niej leci, ale jednak sypie...

dobran mlody danio zjadl, ubiore go i ja pedze do lasu.... MILEGO DNIA ciacho i reszta mamusiek :tak:

reklama
Witam

Fakt dziś piękne słoneczko, choć jak przed 7 szłam do pracy to lekki przymrozek byl, bo m trochę szyby w aucie sprobał:sorry2:
Ja teraz w pracy. Święta tak szybko mijają i znów szara rzeczywistość nastała i akurat się wypogodziło:baffled:
Ja kawkę wypiłam i zaraz za jakąś konkretną robotę się zabieram:dry:

Miłka 79- witam:-)nie wiem chyba nie doczytałam , ale skąd jesteś???

Larvunia, ciasteczko- a wy dziewczyny macie z tym psami, ja kiedyś miałam suńkę, ale jak urodziłam Miłoszka oddałam ją rodzicom. W sumie u nas miała być tylko czasowo, bo M ja znalazł jeszcze jak była szczenięciem, szukałam jej domu, ale w końcu rodzice się zgodzili wziąść ja do siebie:-)

Ostatnia edycja:
czesc laseczki:-)
no pogoda przesliczna,szkoda tylko ze w swieta takiej nie bylo:baffled:
milka witaj:-)no wlasnie skad jestes?

a zapomnialabym,magda wszytskich bardzo serdecznie pozdrawia:tak::tak:

dopijam kawke ogarne chatke i zmykamy do parku,trzeba korzystac zpogody:tak:a po obiadku na spacer:tak:
takze do milego zobaczenia:-)

hej dziewczyny
ja oczywiscie w swieta neta nie miałam tzn sygnał był taki ze jak pisałam posta to mi gi zjadało i tyle:-( wiec mam nadzieje ze świeta spedziłyście miło:zawstydzona/y: podczytam wieczorem.

U nas ok P. juz wczoraj jechał...
Ale dzis pieknie moze piatek tez taki bedzie to gdzies z dziecmi pojedziemy:-) Ja ogarne i ide na spacerek bo widziałam juz dzieciaczki sie bawia. A witam nowa kolezenke.

miłego dnia

wiecie co jak pod gorke to na calego:-(
tuz przed wyjscie po skierowanie dla starszej do laryngologa zlapala mnie rwa kulszowa
wsumie dobrze ze teraz i od raz sie dopisalam do cory do lekarza ale boli no i leki dostalam a jak po tygodniu nie przejdzie to beda mnie kloc :baffled:

reklama
Do góry