reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Wesołych świąt laski.
u nas w domu ospa. kacperek skończył i od czwartku Cypol ma więc.. siedzimy w domu i mam już dość

10 przykazań na Święta i szajbę wiosenną

1.Nie myję okien, ponieważ...

...kocham ptaki i nie chcę, żeby jakiś uderzył w czystą szybę i zrobił sobie krzywdę.

2.Nie pastuję podłóg, ponieważ...

...boję się, że któryś z gości się poślizgnie i coś sobie złamie, a ja będę mieć wyrzuty sumienia. Do tego jeszcze mógłby mnie zaskarżyć.

3.Koty z kurzu są całkiem w porządku, ponieważ...

...dotrzymują mi towarzystwa. Nadałam im imiona, a one zgadzają się ze wszystkim, co mówię

4.Pajęczyny zostawiam w spokoju, ponieważ...

...wierzę, że każde stworzonko powinno mieć swój dom.

5.Porządki wiosenne odpuszczam, ponieważ...

...lubię wszystkie pory roku jednakowo i nie chcę, żeby reszta była zazdrosna.

6.Nie wyrywam chwastów w ogrodzie, ponieważ...

...nie będę się przecież wtrącać w boskie sprawy. Bóg to projektant doskonały.

7.Nie chowam porozkładanych rzeczy, ponieważ...

...nikt ich potem nigdy w życiu nie znajdzie.

8.Kiedy robię imprezę, nie szykuję niczego wykwintnego, ponieważ...

...nie chcę, żeby się goście stresowali, co mają mi podać, kiedy idę do nich z wizytą.

9.Nie prasuję, ponieważ...

...wierzę etykietkom, na których napisano "nie wymaga prasowania".

10.Niczym zupełnie się nie przejmuję, ponieważ...

...nerwusy umierają młodo, a ja mam zamiar jeszcze się tu pokręcić i zostać pomarszczoną, zrzędliwą, starą babinką!!!

ciasteczko odpisałam ci nareszcie

cześć cioteczki :-D

my dziś od niepamietanych czasów poleniuchowaliśmy w wyrku prawie do południa :-D nie trzeba bylo do pracy, ani do studia, ani gdzieś tam jeszcze sie spieszyć to wykorzystalismy czas :wink: Chuda poszła z jajami, a my pojechaliśmy połazić nad jeziorkiem :-D w drodze powrotnej kupilismy jeszcze jedną koszuline do karmienia do szpitala, kapcie, 2 kagańce do karmienia, także torbe moge pakować, wszystko juz mam, dzisiaj dzwoniła teściówka, ze sie dołoży do wózka, bardzo sie ciesze bo tysiąc to troche jest, a w zamian moge coś tam jeszcze małemu dokupic

zmykam na film, jakbym nie zajrzała to kochane moje

Wesołych Świąt dla Was!! :-D
2545264.jpg

Samych radości,
Kolorowych jajeczek,
Białych owieczek,
Uśmiechu bez liku
I bakalii w serniku
Kiełbaski tłuściutkiej
I atmosfery milutkiej
życzy..my MY:-)

hej hej :-)
ja tez dolaczam sie do spoznionych zyczen;-)
mokrego smingusa dyngusa wam zycze:-D
ojej od rana na kompie nie bylam:szok:do mamy trzeba bylo jechac pomagac bo znoga nie jest za dobrze:baffled:
beti super wykorzystaliscie czas,no i te jeziorko zazdoszcze wam:-D
zmykam do loza :-)

reklama
ale sie nudze...
choc powinnam sie cieszyc, ze dzis w domu cala rodzinka jestesmy, ale kuźwa strasznie brzydka pogoda sie robi,a my chorzy :dry: ...

a wy co porabiacie?

Do góry