reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dziewczyny podobaja wam sie bty na koturnach, a wsumie takie z odkrytymi palcami ?
tak sie zastanwiam czy sobie czegos takiego nie sprawic bo nie mam zadnych butow na jakim kolwiek obcasie:no:

ciasteczko zapodaj linka takich bucikow, ogladniemy ;-)
bo generalnie tych na koturnach to róznych różnistych teraz

beti a wiesz co tak sie spytalam musze cos poszukac i jak znajde to wkleje linka a wiesz mi sie musi cos naprawe podobac zeby to kupic

ja jestem bardzo wybredna, jak cos sobie wytworze, to tego szukam , choc nie wiem czy w ogóle znajde :-) kiedyś te koturnt takie wielkie byly w modzie, miałam takie kozaki i były rewelacja na zime, ciepło w nich było, bo stopa daleko od zmarznietej ziemi i w razie odwilży robiły jako buty przeciwpowodziowe
icon_lol.gif

fajne , podobają mi sie, ja mam na takim koturnie klapki, ale długo w nich nie pochodze, pięty potem bolą, no i to tez zalezy jak but zrobiony, bo moje to takie dupne chyba, bo jak za goraco to sie stopa odparza, normalnie jak za długo w gorąc chodziłam to miałam pęcherze pod spodem, musisz sprawdzic czy z dobrego materiału, ale ogólenie są git
a040.gif

reklama
Do góry