reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dobry wieczor:-)
wiecie co ale mnie naszlo,wykapalam sie i jak tylko dawidek zasnal ja wzielam sie za lazienke i podlogi,teraz wszytsko lsni:-D:-Dbo kurde przy dawidzie tu nic nie moge zrobic tak pozadnie,a laski mop z biedronki sprawdza sie rewelacyjnie:-Dpo mimo tego ze ta sprezynka wypada to i tak jestem mega zadowolona:tak:
beti kochana moze jakies spotkanko?moge byc kiedy tylko chcesz bo moj bedzie ten przyszly tydzien dojezdzal i kasia co ty na to?
annes a ja juz myslalam ze sie wykruszylas:-Doj ta zoska niech juz wychodzi:-D:-D:-D
przyszlo mi rozliczenie za prad i sie zdziwilam,takie paniki robilam ze pewnie przyjdzie duzo niedoplaty a tu zdziwko:szok::szok:ze tylko 90zl i do tego co miesiac tylko po 50zl a wczesniej mialam 110zl:tak::tak: takze super:tak:
lili ja dzis mialam makaron z miesem w sosie ziolowo smietankowym i dawid to az sie zajadal:-D:-D
zmykam obejrzec serialik bo noc krotka:baffled:
dobranoc
kasiu a ty kiedy do domku wracasz?czy juz jestes bo nie doczytalam...

reklama
Marzenka kiedy byś była? Kasia wraca w piątek, ale od poniedziałku już idzie do pracy, co prawda na popołudnie, ale rano pewnie będzie się chciała wyszykować, no i od poniedziałku nie będzie miała autka, ale to się dogadamy jeszcze jakby co ;-)

siema z rana...
masakra jak mi sie spaaaaaaaac chce... :unsure:
milego dnia laseczki, odezwe sie wieczorem!
Zaraz jak wypije kawusie i sie obudze jedziemy do g-wa .

hej hej
ja tez odezwe sie wieczorem :-):-)
beti a kiedy tobie pasuje ?mi tam obojetnie wktory dzien:tak:
aaa no rzeczywiscie zapomnialam ze kasia do pracy,ta to ma fajnie do ludzi pojdzie:-D:-D
milego dnia

WItam sie

Ja na dziś nie mam żadnych planów, oprócz sprzątania:sorry2:
Może na krótki spacer z małym wyskocze bo pogoda jest ładna i trzeba się dotlenić:-).Muszę sobie kawę zrobić , bo jeszcze nie piłam.
Szkoda, że będziecie wieczorem, miłego dnia dziewczyny.

Larvunia daj znać jakbyście naprawili samochód, bo ja już sie cieszyłam na spotkanie z Wami:sorry2:

Hej Kobitki, co Wy spać nie możecie, że tak wcześnie kompa molestujecie?;-) Ja męża i starszego dziecia odprawiłam do pracy i przedszkola, teraz z młodszą siedzimy sobie, tzn. ja siedzę a ona mi wszystkie gary z szafek kuchennych na podłogę wyciąga:baffled::sorry2: Dzisiaj mamy z G. 4-tą rocznicę ślubu, ciekawe czy będzie pamiętał, bo różnie z tym bywało...:crazy: Nie mam w sumie żadnego przentu dla niego, nie wiedziałam co kupić... ale zaraz mam w planach jakieś dobre desery porobić, i jedzonko takie jakie lubi najbardziej przyszykować, coby wieczorkiem mieć przy czym posiedzieć ;-) No ale jak zapomni to będzie wieelka lipa, bo pewnie focha strzelę ogromnego i tyle będzie po miłym wieczorze...:sorry2: A może macie pomysł na jakiś drobny fajny prezencik??? Bo dziś mam teorię z prawka koło Ascany, to jeszcze mogłabym coś mu kupić, tylko cooooo:confused:

czesc dziewczyny
lili uu to nieldanie jak zapomina mezul:wściekła/y: my w tym roku 11 mamy
a kup mu cos smiesznego nie wiem moze zawitaj do sklepu z "zabawkami dla doroslych":-D:-D

blond no wlasnie skad wziac tyle kasy na te rzeczy a ona takie fajne:tak:

reklama
helo laski widze ze zadowolone z prezentacji a ja bylam wczoraj na imieninach u babci....

lili hmmm 4 rocznica powiadasza jaki preznt?? poloz dzieci spaci pusccie wodze wyobrazni;p

Do góry