reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ma ktoras mopa z mikrofibry?bo sie tak zastanawiam czy to b=nie bylo by elpsze do podlog niz zwykly mop po ktorych musze paprochy zbierac:szok:
mam andzieje ze ktos mi napisze cos na ten teamt:tak:

reklama
katgen GRATULACJE!!!

marzenko ja mam z mikrofibry i nie nazekam na mopa a wrecz jestem z niego bardzo zadowolona :tak:

Witam się wieczornie:-)

Miło czytać, ze Madzi się układa Hania poszła do przeszkola, mają mieszkanie i ogólnie super:tak:

Katgen-gratulacje, napisz coś więcej najlepiej na tajnym;-)

Marzenka- ja mam takiego mopa z biedronki za 10zł:-pz takim jakby ręczniczkiem frotte jestem zadowolona, paprochów nie zostawia.

Larvunia- jak jeździsz do szpitala na dekerta to zapraszam dna kawe do siebie

Ciasteczko- zdrówka, kuruj sie kochana.

U nas już lepiej, ospa po mału przechodzi ale dziury będą:eek:Miłoszek fajni wgląda całą buzie ma fioletową od gencjany i nie mogę tego sie pobyć.Ju ma wszystko ładni przeszuszone wiec jest good:tak:.

Dziś taka piękna pogoda i żałuje ze jeszcze z nim wychodzić nie mogę, ale już od poniedziałku jak będzie ładnie i zedzie fiolet wybyjemy na spaer dobrze mu to zrobi.

aneteczka a synek nie zaraza juz?? ja ospe mialam ale moj synek nie :sorry:
moja mama jutro albo w sobote juz wychodzi i nie jade juz do g-wa. Ale dzieki kochana za zaproszenie :tak: z chcecia sie spotkam innym razem. Bede pamietac o zaproszeniu :tak:;-)

pamiętaj, pamiętaj, ja zapraszam, może teraz to faktyczie nie najlpsy moment, ale jeśi będziesz kiedyś w pobliżu to mój nr tel. na tajnym masz.

Ja właśnie na rosół nastawiłam, będzie na jutro:-)bo ostatnio mam akiego lenia kulinarnego że zupa musi wystarczyć, chyba ze utyro mi przyzie ochota na pichcenie.
Marzenka -powiedz mi kochana czy Dawidek już zupy takie "dorosłe" je. Ja mojemu dałam ostatno troche rosołu, chudego, nie przyprawionego, pokroiłam makarn i marchewę i zjadał sie:-D

ma ktoras mopa z mikrofibry?bo sie tak zastanawiam czy to b=nie bylo by elpsze do podlog niz zwykly mop po ktorych musze paprochy zbierac:szok:
mam andzieje ze ktos mi napisze cos na ten teamt:tak:

ja mam z betterware z mikrofibry z frendzelkami ale identyczne są teraz w biedronce super się tym myje ja jeszcze do kpl. mam taką rekawice do ścierania kurzu
Miło czytać, ze Madzi się układa Hania poszła do przeszkola, mają mieszkanie i ogólnie super:tak:

Kochana on juz do szkoły poszła:-)

no wlasnie pytam bo widzialam dzis w biedronce i tak sie zastanawiam czy kupic,ale jednak za wasza namowa kupie:tak:
a widzialyscie promocje chusteczek dady?
aneteczka co do zupek tak ja juz daje takie normalne zupy,nawet zabielam smietana czy jogurtem naturalnym,nawet jak mi zupa za kwasna wyjdzie to mleka dolewam i je wszytsko:tak::tak:i nic sie nie dzieje,takze juz dla niego osobno nie gotuje:tak:luz dla mnie:tak::tak:
a przyprawiam bazylia majerankiem,pietruszka suszona,lisc laurowy i pieprzu troche,do smaku dodaje vegete,
no ale jutro zamierzam zrobic placki ziemniaczane,to dla niego musze cos wymyslec:szok::eek:
no i zauwazylam ze papki to juz mi wypluwa a kanapki na sniadanie to zjadl mi az 2:szok::szok::szok:

reklama
hej

My tez dzis ponad 2 h na spacerku ale pogoda piekna:-D Chodzenie nie pomogo Wiec Ania wieczorem plan B w zycie wprowadzam:-D

Katgen-GRATULACJE!!! I POWODZENIA!!!

Asienka- moj P. tez chce w piatek. A Natalka nie chce zeby dzidzia z brzucha wyszła:tak:

Befatka- mi tez sie wydaje ze szybko zleciało ale teraz sie ciagnie kazdy dzien

Beacia- Twoj maluch poprostu chiał w wigilie i tyle. Ale pewnie smutno jest w szpitalu na świeta mimo ze dostałaś taki odlotowy prezent:-D

A Natala dzis strasznie marudna jest tylko na spacerku jej przeszło ale pod koniec juz czapke zdjeła i marudziła do tego od kilku dni woła na nocnik a dzis mi kupke walneła w majty.

Do góry