reklama
C
ciasteczko
Gość
larvunia ale nic nie musisz pisac i nie musisz przepraszac nie zawsze ma sie ochote mowic nawet
C
ciasteczko
Gość
a wiesz ze ja tez lubie ten serial jest taki troche inny od pozostalych tylko czesto gesto zapominam ze leci
C
ciasteczko
Gość
spadam musze pranko powiesic samo jakos sie nie chce
spadam musze pranko powiesic samo jakos sie nie chce
moje tez rozwies lezy od 30 minut wyprane i mocy nabiera ;-)
asienka.k1
Fanka BB :)
moje tez rozwies lezy od 30 minut wyprane i mocy nabiera ;-)
a moje powieszone
marzenka21
Fanka BB :)
ja tez jakos weny nie mam,glowa mnie boli i po spacerze mnie zmulilo na maksa....marzylam o lozku:-)....w ktorym juz jestem
larvunia bylas w sulecinie i nic nie zdradzilas? kobieto w dupke chcesz dostac?tosz tu blisko do m-cza i moglam przyjechac bysmy sie spotkaly i bylo by fajnie;-)
a tak wogule to co u beti wie ktora cos?
albo nie
BETI JAK NAS PODCZYTUJESZ TO DAJ ZNAC JAK TAM MALENSTWO
larvunia bylas w sulecinie i nic nie zdradzilas? kobieto w dupke chcesz dostac?tosz tu blisko do m-cza i moglam przyjechac bysmy sie spotkaly i bylo by fajnie;-)
a tak wogule to co u beti wie ktora cos?
albo nie
BETI JAK NAS PODCZYTUJESZ TO DAJ ZNAC JAK TAM MALENSTWO
reklama
marzenko kochana ja mialam wyliczony gaz na dojazd tam i z powrotem :-( a do was niby blisko ale jednak dla bidaka daleko...
ja tez zbieram ciagle na dojazdy do g-wa bo mam mame w szpitalu... gdyby nie katgen (dzieki kochana za pomoc w sprzedazy torebek!!!!) to bym nie miala za co jutro chyba do mamy jechac... Popoludniu tata do niej zaglada po pracy ale rano jej ciezko po operacji nawet napic sie samej.
dobra nie smece na wieczor
milej nocki mamuski!!! ;-)
ja tez zbieram ciagle na dojazdy do g-wa bo mam mame w szpitalu... gdyby nie katgen (dzieki kochana za pomoc w sprzedazy torebek!!!!) to bym nie miala za co jutro chyba do mamy jechac... Popoludniu tata do niej zaglada po pracy ale rano jej ciezko po operacji nawet napic sie samej.
dobra nie smece na wieczor
milej nocki mamuski!!! ;-)
Podziel się: