reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czyli jak narazie u madzi sie dobrze uklada fajnie ze Haniuta zadowolona ze szkoly:-)

asienka jestem przeziebiona a to trzeba niestety trzeba jakos wyleczc nie koniecznie farmakologicznie nie uznaje jakis ferveksow i coldrexow
mam mega katar do tego stopnia ze w dzien jeszcze funkcjonuje ale w nocy spac nie moge nos mi sie zatyka-porazka
pije sobie sok z malin z chodowli mojej mamy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
macie dzisiaj jakies specjalne plany na dzisiaj czy codzienna rutyna?

moj pies to oszolom, rano nie moze przebolec ze my jeszcze spimy a ona juz nie i lazy warczy do starszej idzie i ja nosem traca zeby juz wstala a niewazne ze
jest 6 rano:eek:

nie mam czasu na lozko, niestety mloda sama z przedszkola sie nie odbierze itp.
siedze praktycznie caly dzien w domu zeby jakos sie wyleczyc:-)
nie marudze juz wam
milego dnia dziewczyny pa:-)

macie dzisiaj jakies specjalne plany na dzisiaj czy codzienna rutyna?

moj pies to oszolom, rano nie moze przebolec ze my jeszcze spimy a ona juz nie i lazy warczy do starszej idzie i ja nosem traca zeby juz wstala a niewazne ze
jest 6 rano:eek:

ja mam plany - ide na szczepienie z Natalką i wysyłam Oliwkę do babci (do jutra).

ciasteczko, ja jak pracowałam to sobie tak ustawiłam godziny, że prace zaczynałam o 6:20:-p ale wtedy kończyłam o 13:20:-)

a Hania to z przedszkola od razu na szkołę musiała się przestawić - dzielna dziewczynka:-).

reklama
no bravo dzielna dziewczynka z hani:-)
a ja wlasnie wlosy umylam i pozniej na spacerek idziemy,jakos nie jest tak zle na dworze:tak::tak:az chce sie spacerowac,wazne ze nie pada i wiatru tez chyba nie ma :-p

Do góry