reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
witam sie i ja
aneteczka-zdrowka dla was zycze:*
ja tez mialam masaz szyjku juz na porodowce bo nie mialam rozwarcia zygalam po tym jak kot ehhh
aneteczka-zdrowka dla was zycze:*
ja tez mialam masaz szyjku juz na porodowce bo nie mialam rozwarcia zygalam po tym jak kot ehhh
asienka.k1
Fanka BB :)
juz myslalam, ze zaginelas
o i druga zguba jest;-)
o i druga zguba jest;-)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
hehe kiero od rana za plecami siedzi dopieor wyszedl na chwile wiec do was zagladam;p
a wy gdzie wszystkie ja jestem a was nie ma;p
a wy gdzie wszystkie ja jestem a was nie ma;p
Ostatnia edycja:
asienka.k1
wazne, ze o nas pamietalas:-)hehe kiero od rana za plecami siedzi dopieor wyszedl na chwile wiec do was zagladam;p
ja swoj z porodówki bardzo bezbolesnie wspominam:-)ja tez mialam masaz szyjku juz na porodowce bo nie mialam rozwarcia zygalam po tym jak kot ehhh
ja jestem
blond_20
Czarownica
Hej
a ja dzisiaj zalapalam mega dola i sie pozbierac nie moge.chodze i placze.sorki za wyrazenie ale rzygac sie chce juz od tego wszystkiego:-(
k... gdzie ta wiosna bo w depreche wpadne chyba.albo juz po fakcie eh...
Mlody z wzlobku, troche kaszle, mam nadzieje ze sie nie zarazil ode mnie.mi chyba troche lepiej.to znaczy gardlo juz tak nie boli tylko z nosa leci
a ja dzisiaj zalapalam mega dola i sie pozbierac nie moge.chodze i placze.sorki za wyrazenie ale rzygac sie chce juz od tego wszystkiego:-(
Mlody z wzlobku, troche kaszle, mam nadzieje ze sie nie zarazil ode mnie.mi chyba troche lepiej.to znaczy gardlo juz tak nie boli tylko z nosa leci
asienka.k1
blond, jesli Cię to choć trochę pocieszy to ja mam tak samoHej
nie boj zaby ja zagladam codziennie tu, ale jakos tak mnie meczy cosik i nie mam weny. Ale jestem jestem
Wczoraj i przedwczoraj caly dzien w g-wie bylam, mam mame w szpitalu, dzis w sulecinie do urzedu pracy jechalam i jakos czas leci, ale zagladam tu codziennie ;-)
beacia tesknilas??
Wczoraj i przedwczoraj caly dzien w g-wie bylam, mam mame w szpitalu, dzis w sulecinie do urzedu pracy jechalam i jakos czas leci, ale zagladam tu codziennie ;-)
beacia tesknilas??
reklama
C
ciasteczko
Gość
witam popoludniowo
blond to juz ta pogoda tak dobija, zeby chociaz slonce bylo to i chlodno moze byc a tak doopa wielka
ja juz 3 tydzien przeziebiona jak nigdy i konca nie widac tego
larvunia no jak kasy brak to i czlowiek beznajdziejnie sie czuje, i nie ma na nic ochoty
a twoja mama chyba jakis czas temu byla w szpitalu dobrze pamietam czy cos pomylilam? na pewno szystko bedzie dobrze:-)
blond to juz ta pogoda tak dobija, zeby chociaz slonce bylo to i chlodno moze byc a tak doopa wielka
ja juz 3 tydzien przeziebiona jak nigdy i konca nie widac tego
larvunia no jak kasy brak to i czlowiek beznajdziejnie sie czuje, i nie ma na nic ochoty
a twoja mama chyba jakis czas temu byla w szpitalu dobrze pamietam czy cos pomylilam? na pewno szystko bedzie dobrze:-)
Podziel się: