reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ania jak ty stara:-D:-D kochana zycie samo zycie jak bedziesz miec 50 na karku to mozna powiedziec tak chociaz teraz majac 50 to nie mowi sie ze stary:tak:
a ja bym gdzies sobie poszalala juz nieraz mowilam mojemu zebysmy gdzies poszli i na pifko i potanczyc ale w tej gorzowskiej dziurze nie ma super lokalu albo same malolaty:eek:

kochane ale byloby super jakbysmy kiedys wszystkie tak gdzies poszly zabalowac choc na 2 godz taki babski wypada:tak::-):-)

ania jak ty stara:-D:-D kochana zycie samo zycie jak bedziesz miec 50 na karku to mozna powiedziec tak chociaz teraz majac 50 to nie mowi sie ze stary:tak:
a ja bym gdzies sobie poszalala juz nieraz mowilam mojemu zebysmy gdzies poszli i na pifko i potanczyc ale w tej gorzowskiej dziurze nie ma super lokalu albo same malolaty:eek:

kochane ale byloby super jakbysmy kiedys wszystkie tak gdzies poszly zabalowac choc na 2 godz taki babski wypada:tak::-):-)

ale nazekasz a LETNIA heheheheh :-D

czasem trzeba ponarzekac zeby bylo lepiej:-D
ale naprawde nie ma takie fajnego lokalu zeby mozna bylo sie pobawic nie jakis tam pub tylko takie cos jak "lokal studencki" ach wposmnienia ze studiow
co do letniej to jakos mnie od niech odpych :sorry: nie wiem dlaczego

a bylas w tej letniej?

katgen no co wiesz marudzenie to podstawa:-D:-D

kiedys myslalam zeby zapisac sie do szkoly tanca ale kasy brak i jakos
powoli mija ochota:eek:

reklama
Do góry