reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc asiczka :)
co tam porabiasz w tym małym swiecie hehe :)
powiedz ty mi jak sie cytuje 2 wiadomosci na jednej odpowiedzi?
jak zdrówko ??

Żyje i mam na dzisiaj bardzo ambitny plan.

A co do tych dwóch wiadomości to musisz otworzyć obie w nowych oknach i zrobić kopiuj wklej.

jA o tej godz to juz wyspana jestem,bo juz nie wstaje do dawidka w nocy,tylko wlasnie o 5 daje mu butle:-D:-D
moja Natuśka już też przesypia całe noce (teraz budzi się około 8).

Ide Oliwce śniadanko zrobic.

reklama
katgen tu tez gram na farmerah heheheheh... to sa teraz dwie gry na jakich grywam ;-)
hehehehe no moj dzis sie nie rozbieral jeszcze, ale kochana tydzien juz z nim z tym walcze :-D udaje ze chce isc spac, rozbiera sie i pozniej lata mi polnagi po mieszkaniu hehehehe. Dzis nie zapeszac nie mialam tej akcji, ale jeszcze dobrze dzien sie nie zaczol prawda :sorry:

beacia no oki oki, skumalam za pierwszym postem Twoim :-p;-):tak::-D nie ma sprawy ;-)

reklama
Do góry