reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ania muissz byc cierpliwa bo tak jest ze w pewnym momencie waga staje ale pozniej sie ruszy:-)
kochana pobijesz nas na glowy tym odchudzaniem:-D

reklama
a dzis mam pyycha :) pomidory z bazylia i czosnkiem;p(6 ) do tego 1-2 piersi z kurczaka no i oczywiscie na obiad zupa... a jutro tez miesko i warzywka
a w niedziele kasza gryczana z warzywami no i juz dokoncze ta diete i juz wiem ze to nie dla mnei poprostu na mnie nie dziala

a jak nie spadnie to trudno;p tearz bede sie starc ja utrzymac;p widocznie juz tyle musi byc;] najmniej wazylam kieeeedys dawno temu 72kg ale to bylo dawno i co tydzien na baletach bylam i wogole malo jadlam..... a teraz jest 75 wiec nie jest zle jeszcze z 2 kilo by sie przydalo by byla prawidlowa waga no ale coz zrobie jak one nie chce zejsc teraz tylkoz bilansowana dietka i cwiczenia;] wiecie co ale sie wkrecialam w te diety az sie sama nie poznaje;p nawet idac w sklepei patzre ile co ma kaloriii i mowie soebie tego nie mozesz jesc bo to ma za duzo, tego tez nie, a to mozesz bo zdrowe;p;p

reklama
Do góry