reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
http://images24.fotosik.pl/251/9a8bc02cbb381568.jpg

taki masz? i to tylne sie zepsulo???ono mi wyglada na normlne kolko jak np te
Kółka do wózka wózków POMPOWANE na łożysku (883497284) - Aukcje internetowe Allegro

ja bym tam 2 kupila zeby byly takie same i tyle.a najlepiej do dzieciecego jakiegos sklepu podjechac z tym wozkiem i na miejscy poprzymierzac kolka.przeciez nie musza byc tej firmy.

aha Ania trzymam kciuki!!!!mialam do Ciebie dzwonic ale napisze juz tutaj bo moze innym dziewczynom sie przyda info ze w pepco teraz czapki, szaliki sa mooocno przecenione.fajne omplety dla dziewczynek czapka plus szalik za 2.9, dla chlopakow 4.9, a same czapki 0.99 zl.wczoraj akurat ciuchy dzieciece robilam wiec jakies dresiki za 9.90, kurtki zimowe za 9.9 do 19.90.mialam sobnie nawet wziac bo dzieciece najwieksze sa na 164 cm i byly dobre ale jeszcze mysle nad nimi.

Ostatnia edycja:
asia dzwonilam,nie moge sie dodzwonic,pisalam email nikt nie odp
asiu gdyby chodzilo o te tylne kolko to nie bylo by problemu ale to wlasnie te male przednie i nawet opona jest peknieta w dwoch miejscach.jutro pojde do miasta i do smyka zajde z ta gwarancja,bo znalazlam.wiec sie zobaczy co dalej
tak taki mam ale pomaranczowy :)

Pewnie jakims madrym dziecia sie nudzilo;] ostatnio w radio mowili ze dzieciaki probowaly sei wlamac do zespolu szkol sportowych w gorzowie i ja przy okazji dewastowali...

Watpie żeby to dzieciaki bo dach sie jara. Ale ciekawe co stwierdzą. Bo poki co nic nie piszą o przyczynach pożaru.

My wczoraj bylismy u babci b. fajnie było. Babcia postawiła ajerkoniak (mniam!!) i ciacho itepe. wiec było fajnie.

U nas nic nowego. Mloda już wyzdrowiala. Katar juz przeszedł na szczęście obyło się bez wizyty u lekarza.

Larvunia daj znać co z Fruciem!
Madzia miłego weekendu!
Marzenka no to współczuje z tym wózkiem. Ja nie chcialam Cie atakować, broń Boże! A ja mam tez starą (ma ponad 10lat) spacerówke parasolke i w nosie mam to że jest już brzydka i spłowiala. Jest mi wygodna a na nową mnie nie stać i latem jeżdzę nią.
Asienka życzę zdrówka Natalce
Pr to super że babka przyjeła prace, to kiedy obrona??
Befatka a Ty co tak wpadasz i wypadasz??
Blond fajnie że masz prace! Młody pewnie ma jakiś "kryzys" żłobkowy...oby przeszło, a jak sie sprawuje opiekunka? ile jej płacisz za godzine?
Niuskaa będzie dobrze! Nie martw się nic!! Całusy dla Martusi! (i masz wiad na gg)

ufff chyba o nikim nie zapomnialam :confused::confused:

a wogole gdzie się podziały nowe laski? Sospettosa? Kasia, Blond? haaaaaalo odzywać się!

reklama
Do góry