reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam !!!
wlasnie z kawa i zaraz zabieram sie do roboty...dzis jedziemy do tesciowej wracamy chyba w niedziele jednak...
dzieci kaszla zla jestem kurde mam nadzieje zeby szybko im przeszlo do tego ja co chwile sie smaram i kicham :wściekła/y::wściekła/y:nie podoba mi sie to...a jeszcze przyszla @ zyc nie umierac :-D:-D...
wczoraj szymek wypil te syropy i wszystko zwrocil wkurzylam sie bo jemu dac syrop to tragedia wiecej wwypluje niz wypije...szkoda tylko mojej kasy na leki :tak:..
czekam na pana z energetyki ten licznik ma przyjsc zamontowac...
no i lozeczko dzis oddaje dla siostry :-):-)..bo i tak szymek juz prawie w nim nie spi...

aneteczka zdrowka dla malego a pity widzisz moj m dostal juz porzy tej wyplacie i odrazu zanieslismy a teraz malo kto zanosi dlatego trwalo to tylko tydzien :tak::tak:

blond moze to rzeczywiscie przejsciowe ten placz ale smutne to dla ciebie pewnie serducho sie kraja jak musisz go zostawiac a on placze :-(no ale napewno przejdzie mu :-):-)

marzenka jak musisz to kupuj ta spacerowke nawet teraz i problem z glowy spiworek do srodka wlozysz i tez bedzie mial w niej cieplo :tak:

reklama
Witam sie z rana ;-)

Maz w pracy a ja nie dawno wstalam bo Martuska obudzila sie na mleczko, a teraz znowu spi :-) i tak do 10-11 mam spokoj :-)

Marzenka to kup ta spacerowke, zimno jest to fakt ale spiworek dokupisz i bedzie dobrze :-) a wogole to tej zimy zostalo z 2 miesiace a na nastepna przyda ci sie tez spiworek wiec juz bedziesz miala:-) domyslam sie jaka masz ta spacerowke, i faktycznie fajna to ona jest ale wozek cholernie ciezki, moja Martuska ma teraz taki sam tylko ze narazie gleboki :-) i jak mam go wnosic po schodach to i tak sie zmecze mimo ze to raptem 7 schodkow jest...

a wogole ja z wozkami ja robie tak, patrze na allegro i pozniej szukam podobnego w sklepach obejrze go i zamawiam w necie :-) i bylam zadowolona z tego wozka co teraz mam no i tej spacerowki tez :-) wiec moze ty tez tak zrob, w koncu na allegro sa tansze wozki niz w sklepie...

hej niuskaa i jak tam??
ja obejrzalam wozek na allegro wybralam jaki chce tzn spacerowke i poszlam do sklepu i babka mi zamowila i byl tanszy o 30 zl niz na necie do tego dostalam gratis folie na deszcz :-):-)

macie na zamknietym wiadomosc :-p

no akurat w moim przypadku to byla roznica miedzy sklepem a allegro prawie 100zl w obu wozkach wiec wolalam zamowic na allegro ;-)

macie na zamknietym wiadomosc :-p

no akurat w moim przypadku to byla roznica miedzy sklepem a allegro prawie 100zl w obu wozkach wiec wolalam zamowic na allegro ;-)

juz przeczytalam :tak::tak:
a no widzisz 100 zl to duzo....ale widze ze zalezy niektore rzeczy w sklepach tansze a niektore na allegro...:-)
:-)

dobra ja sie zwijam gdybym juz nie zajrzala to do niedzieli lub poniedzialku :tak::tak:
milego udanego spokojnego wekendu :-):-)
:-)

reklama
Do góry