reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien doberek !!:-)
ale u nas snieznie wow...i dalej sypie !!!
dzieci jedza wlasnie jogurt a ja popijam kawke pozniej musze leciec do ksera,i ugotowac piergi od mamy az 40 sztuk heheh...
jutro chyba pojedziemy do babci na wies i wrocimy popoludniu dawno juz nie bylismy...:no:

hej niskaa...co u was jak swieta minely?? widze marta juz 3 miesiace skonczyla ale to leci...:tak::tak:

zycze wszytkim udanej zabawy sylwestrowej !!!

i milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Skladam juz wam zyczonka bo nie wiem czy wszystkie dzis pozniej zajrza....:tak::tak:

Święta, Święta i po Świętach,
nikt już o nich nie pamięta,
bo Sylwester już za pasem,
bawmy ostro się w tym czasie.

Niech petardy zabłysną wysoko na niebie
Niech Nowy Rok szcześciem spłynie na Ciebie
A los nigdy nie zostawi Cię w potrzebie.

Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen
ciepła, radości, przyjaciół, a w waszym domu
niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.

hej hej
witam naowa kolezanke i trzymam cie za slowo :tak:
heh a mnie naszlo na karpatke i teraz sie piecze,ciekawe czy mi wyjdzie
katgen skad ty wzielas takiego stwora:-D
a tak przy okazji szkoda ze sie nie zgadalismy to bysmy razem spedzili sylwka a tak dupa:baffled:
milego dnia i wszytskiego dobrego w nowym roku:tak:
papap

Witam w Ostatni dzień tego roku okropnego :tak:.
Życzę Wam wszystkim oby rok 2010 był lepszy od '09 :tak:, bp noigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej :tak::tak::tak:.

Dzieki za podpowiedzi :-D. Pewnie dziwi Was dlaczego pytam o ciążowe sklepy skoro jestem już w 6-tym miesiącu ciąży. Otóż, już się tłumaczę :-D. Na co dzień mieszkam w Szczecinie, bo tam studiuję, ale całe szczęście już w lutym wracam do Gorzowa i najzwyczajniej nie jestem na czasie :-(.

Pewnie za jakiś miesiąc będę płakać Wam, że nie wiem jakiego lekarza wybrać na koniec ciąży...ale to w swoim czasie :-).

Pozdrawiam :-D:-D:-D:-D

reklama
noooo mnie tysz;)
Marzenka nic straconego:) Zapraszamy jeszcze!!
ja tam traktuje ten dzień jak normalny i każdy inny. Zrobie moze jakas salatke na wieczor i szyneczke zawijana serem ze słonecznikiem i tyle. cos moze wypijemy. Naszlo mnie na drinki whisky z colą. moze mój małzonek zjadzie jakas tania whisky.
A tak to o dzień jak codzień. pranie prasowanie itepe.

Sospettosa (kurde trudny ten nick) ja mam jedna sukienke i zakiet do tego.Sukienka elegancka(chyba z 300zl kosztowała). Sukienke mialam raz na poprawinacha wtedy tez byłam w ciąży a żakiet jeszcze z metkami. Czarna z bialym żakiet bialy. ale ja nosze 42 rozmiar, nie wiem jak Ty wygladasz. jak coś to moge fotki wrzucic.

A tak poza tym to nuuuuuda

Do góry