reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzień Dobry

jak tam po światecznym śniadańku????my ubieram sie i do Kościoła :-)
moze później na spacer, choć wieje strasznie:sorry:ale mały już od tygodnia nie był na spacerze bo pogoda do kitu była:confused2:

witaj aneteczka:-)
my tez mamy zamiar isc na spacer popoludniu,ale zobaczymy jak bedzie,
my wlasnie pozegnalismy gosci zjemy obiadek i mam nadzieje ze zdarze poleniuchowac poki dawid spi:-)
u nas poki co koniec smoczka:tak:od 4 dni prawie nie mial smoczka buzi a jak mu daje w nocy to wypluwa:tak:
papa

Dzien dobry i po swietach:-):-)
i nawet sie ciesze ze juz po..hehe...
dosyc tego obzarstwa lenistwa i takie nudy....ze zaraz zwariuje....:tak::tak:
moze skoczymy dzis tez do mojej mamy zobaczymy....
dzieci z prezentow zadowolone...szymek tylko znow zapomina gdzie ma robic kupe i chyba sie zaraz poddam bo nie mam sil juz mu gadac ze ma isc na nocnik...wrr...ciagle tylke w majtki narobi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no nic milego dnia...

jak tam u was swieta minely???:-):-)

czesc dziewczny no jak tak witam sie wyjazdowo:-D
moze w srode juz w domu bedziemy:-)

jakie macie plany o ile macie... na sylwestra?

reklama
witam;-)
larvunia to mnie kobieto zaskoczylas pozytywnie:-Dto czekamy na fasolke:tak:powodzenia:tak:
hmm na temat sylwestra niewypowiadam sie,nie ma nic pewnego,ale chyba przyjdzie kilka osob i bedzie mala imprezka,jetsem tylko ciekawa jak dawid zareaguje na fajewerki bo on to wszytsko slyszy i mam nadzieje ze sie nie przestraszy
a ja to juz mam dosc tego jedzenia ze swiat z checia to bym se glodowke zrobila:tak:przejadlam sie :-D

Do góry