reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no ja to sie za te perniki zabrac nie moge ciagle czasu brak albo gosci pelno:-D
ale dzisiaj ide po produkty bo mi braknie i bede piekla jak nie dzisiaj to juz jutro na pewno a we wtorek musz wstac tak kolo 6 rano zeby upiec do przedszkola mlodej cosik
zaraz befatka powie zem wariatka:-D:-D

hehe fajnie :-):-) a co maja jakas wigile w przedszkolu??...
zniklam bo mlody nasikal sobie w kuchni na podloge :wściekła/y::wściekła/y:
a ja wczoraj robilam kruche ciastka niby wyszly ale jakis twardawe sa zamknelam je w pudelku moze zrobia sie miekkie
:-D
:-D

reklama
madzia no maja i starsza tez ma w szkole
stroj odswietny obowiazuje wiec bede musiala ubrac obie ladnie:tak:
no tak to bywa z nauka sikania ale z czasem sie nauczy :-)

no mama mi dzis kawalek piernika na swieta przyniosla bo upiekla ale ja go ciagle podzeram gdzie on do swiat wytrzyma hehe :-D:-D
a masz jakis latwy i smaczny przepis na piernik?? to wrzuc moze i ja upieke :tak::tak:

a wy jednak w domu na swieta czy jedziecie w rodzine?

my do moich rodzicow na wigilie a po tem do domu a w drugi dzien swiat wybywamy na drugi koniec polski do rodziny meza
a wiesz co mam na piernik ale nie jest on rewelacyjny wiec szukam w necie
tam w przepisach podalam strone i tam sa pierniki i pierniczki i jest taki piernik czekoladwoy albo przekladany piewnie ktorys z nich zrobie:-)

hej laseczki:-)
witam nowa kolezanke:-)
madzia u mnie juz ziemniaczki na gazie,hehe ja sie dzis lenie troszke pospalam.nawet niepamietam kiedy spalam w dzien:szok:
czekam az dawid sie obudzi zjemy obiadek odpoczniemy i do mamy jedziemy bo ja tam wogule nie chodze w tygodniu wiec dzis trzeba odwiedzic:tak:
a ja wogule jeszcze piernika nie robilam,na swieta robie 3 rodzaje ciasta i juz mam treme czy wyjda:szok:
befatko milych zakupow:-)

reklama
Do góry