reklama
C
ciasteczko
Gość
witam z rana:-)
ale tu nikog nie ma a to juz pozna godzina pewnie sprzatacie itp. no ja tez bede dzisiaj cos robic jakies pierniki i pierniczki bede piekla
do przedszkola musze tez cos na wtorek upiec i jeszcze cos starsza tez mowila zeby jej tez
ale tu nikog nie ma a to juz pozna godzina pewnie sprzatacie itp. no ja tez bede dzisiaj cos robic jakies pierniki i pierniczki bede piekla
do przedszkola musze tez cos na wtorek upiec i jeszcze cos starsza tez mowila zeby jej tez
asienka.k1
Fanka BB :)
asienka heheheh to nie z ciezkosci a ze starosci hehehe ale nie twojej a fotela pewnie ;-):-)
Problem w tym, że foteldo wiekowych nie należy. :-):-)
marzenka21
Fanka BB :)
hej laseczki:-)
my wlasnie wrocilismy z krotkiego spacerku bo zimno ze ho ho,na cale szczescie dawidkowi bylo cieplutko tylko ja zmarzlam,
od rana zajeta bigosem bylam a teraz wlasnie go zajadamjak na pierwszy raz to nawet nawet wyszedl
moj pojechal do mamy malowac sufit dawid spi wiec coz tu robic
ciasteczko dawaj pierniczka,zjadlabym,oj cos czuje ze mi dupsko urosnie przez te swieta
my wlasnie wrocilismy z krotkiego spacerku bo zimno ze ho ho,na cale szczescie dawidkowi bylo cieplutko tylko ja zmarzlam,
od rana zajeta bigosem bylam a teraz wlasnie go zajadamjak na pierwszy raz to nawet nawet wyszedl
moj pojechal do mamy malowac sufit dawid spi wiec coz tu robic
ciasteczko dawaj pierniczka,zjadlabym,oj cos czuje ze mi dupsko urosnie przez te swieta
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
tam sie a ja siedze od 6 w robocie na inwenturze i juz mam dosc i nie wiem o ktorej stad wyjde to jakis koszmar....
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
haa w koncu do domu ale w sumie mi eis enawet nie chce isc bo taki mrzo na dworze
reklama
Dzien doberek w mrozny dzionek..
ja robie ciasteczka mam nadzieje ze mi wyjda hehe..:-):-)
nudzimy sie troszke..
z rana bylismy w miescie i tak leci...:-)
marzenka fajnie ze bigosik sie udal hehe..
pr wspolczuje cala sobota w robocie...
witam nowa kolezanke !!! zagladaj tu do nas...
Pozdrawiam i milego popoludnia !!!:-):-)
ja robie ciasteczka mam nadzieje ze mi wyjda hehe..:-):-)
nudzimy sie troszke..
z rana bylismy w miescie i tak leci...:-)
marzenka fajnie ze bigosik sie udal hehe..
pr wspolczuje cala sobota w robocie...
witam nowa kolezanke !!! zagladaj tu do nas...
Pozdrawiam i milego popoludnia !!!:-):-)
Podziel się: