reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam z rana:-)
ale tu nikog nie ma a to juz pozna godzina:eek: pewnie sprzatacie itp. no ja tez bede dzisiaj cos robic jakies pierniki i pierniczki bede piekla
do przedszkola musze tez cos na wtorek upiec i jeszcze cos starsza tez mowila zeby jej tez:eek:

hej laseczki:-)
my wlasnie wrocilismy z krotkiego spacerku bo zimno ze ho ho,na cale szczescie dawidkowi bylo cieplutko tylko ja zmarzlam,
od rana zajeta bigosem bylam a teraz wlasnie go zajadam:tak:jak na pierwszy raz to nawet nawet wyszedl:tak::tak:
moj pojechal do mamy malowac sufit dawid spi wiec coz tu robic:-D
ciasteczko dawaj pierniczka,zjadlabym,oj cos czuje ze mi dupsko urosnie przez te swieta:wściekła/y::-D

Hej dziewczyny;) jestem tu nowa i nowa w Gorzowie, lekko zagubiona...jakby mial ktos ochote zamienic pare slow bedzie mi bardzo milo :)

o prsze nastepna blond :-p;-)

czesc blond 25!!! zagladaj czesto i pisz pisz i jeszcze raz [pisz :tak:

pr kochana wspolczuje inwentury!!!

reklama
Dzien doberek w mrozny dzionek..:tak::tak:
ja robie ciasteczka mam nadzieje ze mi wyjda hehe..:-):-)
nudzimy sie troszke..:tak:
z rana bylismy w miescie i tak leci...:-)

marzenka fajnie ze bigosik sie udal hehe..

pr wspolczuje cala sobota w robocie...

witam nowa kolezanke !!! zagladaj tu do nas...

Pozdrawiam i milego popoludnia !!!:-):-)

Do góry