reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej dziewczyny;) jestem tu nowa i nowa w Gorzowie, lekko zagubiona...jakby mial ktos ochote zamienic pare slow bedzie mi bardzo milo :)
Czesc Blond :-D;-)
ja melduje ze zyje.mlody spi , ja robie obiadek czyli standart.dzisiaj panga, ziemniczki i surowka.dzisiaj moze za choinke sie zabierzemy tylko najpierw ja trzeba kupic gdzies:eek::rofl2:
nie wiem jak u Was ale u mnie jakos zimno w mieszkaniu, na maksa wszystko juz odkrecone ale przez te okna wieje i chodze w 2 parach skarpetek nawet:confused2:no ale chyba juz duzo zimniej nie bedzie nie ? :sorry:
bylismy w czwartek z mlodym u pulmunologa.ale to chyba juz pisalam:sorry::zawstydzona/y:nie pamietam nawet.no i ja swoje wyniki odebralam i morfologia ok ale watroba znowu do doopy.w sumie gorzej niz jak w szpitalu bylam wiec znowu dietka pewnie berdzie zalecona i zero alkoholu.tak akurat na sylwka.ale w sumie po co pic jak i tak z malym bede w domu siedziec bo nawet nie mam z kim go zostawic.miala sie nim zajac sasiadka mamy ale wyjezdza do warszawy wiec nici z sylwka kolejny raz.
widze ze pieczecie dzisiaj:tak:ja mam ochote na ciasteczka te z maszynki i chyba zrobie jak juz u mamy bede :tak:

czesc blomd heh teraz mamy dwie :-D:-D
pamietam tez te ciasteczka kiedys babcia moja robila..fajnie ze u was ok..:tak::tak:
ja ci powiem ze u nas cieplo a ja zawsze chodze w 2 parach skarpet hehe bo ja zmarzlak jestem...:-D:-D
a wy swieta u mamy spedzacie pewnie co??

Jeszcze raz Hej! wszystkim, czesc Blond_20 :p :p, zimno strasznie fakt, brrrrrrrrrr, na chwile obecna mieszkam na os Staszica do konca roku, mial byc Gorzow a jednak plany jak w kalejdoskopie sie zmieniaja, bedzie Poznan( mam nadzieje) lub Wroclaw w najgorszym wypadku, dzieki za mile przyjecie ..ciasteczka na dzis, dobry plan, chyba sie skusze :p

widze ze powieksza sie nasza grupka bab ze Staszica :-):-D
blond a ty szoruj po ta choinke bo pozniej do mamy pojedziesz i pewnie zabawisza tam troche a tak nacieszyc sie trzeba zielonym drzewkiem:-)
no jestem ciekawa jak rafalek bedzie reagowala na choinke i te ozdoby?

noooo....juz po obiadku:) teraz czas na maly relax w domowym zaciszu....hmmm...moze jakis film...moze macie cos godnego uwagi w waszej videoTece :p :)??

reklama
Siema a my bylismy na krotkim spacerku ale zimnota heh:tak::tak:
wzielismy sanki ale szymek je tylko ciagnal...:tak::tak:
teraz kawke goraca spijam..

blondi a coz to takie zycie masz tu i tam heh..dlugo nie zagoscicsz w Gorzowie widze :-):-) masz jaies pociechy??:-):-)

Do góry