reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam,

My dziś po mega porządkach w mieszkaniu:eek:normalnie już padam na pysk, a jeszcze trzeba na zakupy na święta pojechać bo pózniej nie będzie kiedy zrobić.
Wczoraj napisałam długiego posta i mi go zrzarło:wściekła/y:

Niuśka- nawet nie próbuje sobie wyobrazić co przeszłaś przez te 3 dni, szybko o tym zapomnij i ciesz się Marta to zdrowa dziewczynka:tak:.

PR- mam nadzieje ze wada serduszka córci nie jest poważna, trzmajcie sie.Wspłczuje pracy w sobote

blond 25- witam:-)napisz coś więcej o sobie.

reklama
Czesc kobitki
Zima u nas na całego mróz i znowu troszke sniegu naopadało.
Dzis sie lenimy oi siedziomy w domciu za to jutro i we wtorek jeszcze bedziemy sobie ganiac po sklepach z młoda bo tata pracuje do samej wigilii
Miłego dnia kochane

Czesc kobitki
Zima u nas na całego mróz i znowu troszke sniegu naopadało.
Dzis sie lenimy oi siedziomy w domciu za to jutro i we wtorek jeszcze bedziemy sobie ganiac po sklepach z młoda bo tata pracuje do samej wigilii
Miłego dnia kochane

milego dnia i dla was zycze :-):-)
co tam prezenty kupione co mikolaj dla malej przyniesie??...

witam sie
mrozno ze jejku, poszlismy do kosciola ale niedotrwaly dzieciaki do konca bo im stopy zmarzly:-( wiec wolalam wrocic niz maja byc potem chore
blond 25 witam witam
o befatka to buszujcie po sklepach tylko majatku nie przepuscic:-D:-D
madzia a te jasleka juz Hania miala czy bedzie miec? bo ja tak troche zakrecona jestem:eek:

witam sie
mrozno ze jejku, poszlismy do kosciola ale niedotrwaly dzieciaki do konca bo im stopy zmarzly:-( wiec wolalam wrocic niz maja byc potem chore
blond 25 witam witam
o befatka to buszujcie po sklepach tylko majatku nie przepuscic:-D:-D
madzia a te jasleka juz Hania miala czy bedzie miec? bo ja tak troche zakrecona jestem:eek:

Siemka jaselka juz byly w czwartek wypadly dobrze :-):-)
jeszcze 12 stycznia bede robic jaselka na dzien babci :tak::tak:...

co tam u was pieklas jakies pierniczki?

reklama
no ja to sie za te perniki zabrac nie moge ciagle czasu brak albo gosci pelno:-D
ale dzisiaj ide po produkty bo mi braknie i bede piekla jak nie dzisiaj to juz jutro na pewno a we wtorek musz wstac tak kolo 6 rano zeby upiec do przedszkola mlodej cosik
zaraz befatka powie zem wariatka:-D:-D

Do góry