reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc laski
no ja na momento i uciekam
jedziemy do askany moze jakas kurtke mlodej kupie bo ma z zeszlego roku ale wiadomo jak prana to sie zbija i coraz zimniejsza wiec moze cos dostaniemy niedrogiego ale watpie chociaz dobra rzecz pomarzyc:-D

helol

u nas nieciekawie bo mlodej zeszlo na oskrzela i dostala mocniejszy antybiotyk...
u mnie skonczylo sie tylko na syropach wyksztusnych...

mi tez askana sie nie kojarzy z tanimi zakupami;p chcoiaz w tamtym roku w lutym udlalo nam sie z M kupic 2 kurtki i razme zaplacilismy 100 :)

Ostatnia edycja:
Witam sie po dlugiej nieobecnosci :-)

Najpierw nie mialam neta, a jak juz mialam to brakowalo czasu.

Ciasteczko torcik byl pyszny, wszystkim smakowal i mowili ze bardzo ladny :-) kolezanka nawet sie pytala czy nie zrobilabys jej na 18 torta :-)

a po chrzcinach to duzo sprzatania mialam, jedzenia tez zostalo :-)
Marta w kosciele grzeczna byla bo cala msze przespala, nawet jak lal jej ksiadz na glowke wode to tylko oczka otworzyla usmiehela sie i jak skonczyl to poszla dalej spac :-D

Marta juz tak wysoko glowke podnosi jak lezy na pleckach ze wszyscy sa w szoku jak to widza :-)

a wogole nie pisalam wam chyba... 2 tygodnie temu bylam u lekarza po recepte na mleczko, zaczela tak sie malej przygladac dziwnie i kazala mi ja rozebrac i polozyc na kozetke. Obserwowala ja jak sie zachowuje wziela na rece zapytala czy ma klopoty ze ssaniem ( nie ma klopotu) i powiedziala ze daje skierowanie do neurologa bo podejrzewa dzieciece porazenie mozgowe :-( jak ja sie przestraszylam i odrazu lzy w oczach :-(dala na cito wiec za 3 dni mielismy wizyte. poszlismy do niego i na cale szczescie wykluczyl to, zrobil usg przezciemiaczkowe i nic nie wykryl niepokojacego. To byl chyba najszczesliwszy dzien oprocz narodzin Marty. Nie zycze nikomu takiego oczekiwania na odpowiedz czy wasze dziecko bedzie chore do konca swojego zycia czy tez zdrowe....

niuska- cale szczescie ze malutka jest zdrowa wiem przez co przeszlas bo przeszlam to samoz tym ze u Amelki nie wyklucozno choroby ( ma wade serce) sapadlo to na mnei jak grom z jasnego nieba i nie wiedzialam co mam ze soba zrobic... neka mnei tylko pyatnie dlaczego ona :(

PR bedzie dobrze kochana! MUSI!
Badz dobrej mysli... moj tez mial wade serduszka... Na szczescie samo sie wszystko domknelo...
U was tez bedzie dobrze! Jestes silna babka i Twoja cireczka tez... dacie rade i bedzie dobrze!:tak:

reklama
Czesc my wrocilismy do domku bylismy szybkow miescie cos zalatwic ale zmarzlam wrr...:tak:
teraz gotuje marchewke na gesto bedzie do ziemniaczkow :-):-)

katgen dni ci sie ciagna?? mnie tam szybko leca zaraz koniec roku ale ten czas leci....:tak:

niuskaa witaj fajnie ze chrzciny sie udaly i super ze torcik smakowal :tak::-)
wspolczuje tych dni w strachu domyslam sie co musialas przechodzic ale ciesz sie ze niunia zdrowa to najwazniejsze :-):-)...

marzenka larvunia gdzie sie podziewacie??

Pozdrawiam i milego dnia !!!:-)

Do góry