reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam
My po pulmunologu.wiec okazalo sie zemlody jest alergikiem wyszla hiper IgE globulinemia.w sumie bedzie dostawal to co do tej pory tylko w 2 razy wiekszej dawce.no i troche inaczej bedzie sie go leczylo jak bedzie przeziebiony itp.
zbadal go tez bo cos kaszlal i katar mial znowu ale mowi ze nc tam nie ma.ze dziecko zdrowe i czasami moze po prostu byc tak ze bedzie mial chrype pare godzin i przejdzie:eek:
Ania a Wy jak?
po pracy dopiero idziecie prawda?
jak chcesz to mozemy samochodem pojechac.
a ja jadlam pyszny bigosik Ani:-p:rofl2:a tak mi sie chcialo ostatnio juz ze masakra.teraz bezy jem do kawki, mlody spi a ja zabieram sie dalej za wesela :confused2::tak:
Asienka moj tak chlustal po kazdym jedzeniu przez 3 tygodnie!!!masakra
tak na metr do przodu.balam sie jak cholera.ale pediatra mnie uspokoila ze dobrze przybiera, zeby go w trakcie karmienia ze 2 razy do odbicia podniesc i zeby jadl mniej bo on mial 3 tyg i 120 ml- 140 jadl.a ona powiedziala zeby nie dawac wiecej niz 90 bo nie pomiesci tego.

Ostatnia edycja:
reklama
asienka- mojej tez sie ulewalo i to nieraz nawet duzo a takie chlusniecie jak opisujesz mial czesto moj chrzesniak. lekarka przepisala mu jakies scpecjalne mleko po ktorym mniej mu sie ulewalo
ale jak to pojedynczy incydent nie masz sie co amrtwic widocznie jak mowi polozna mala nalykala sie za duzo powietrza;] wiec nie martw sie.
A powiedz mi jak Oliwka reaguje na siostrzyczke? nie jest zazdrosna? pomaga ci? mi sie marzy 2 dzidzia- tylko ciekawa jestem jaka by byla reakcja Amelki

Reakcja Oliwki na Natalkę to po prostu marzenie. Ona wcześniej chyba nigdy taka grzeczna nie była. Podaje pieluchy, chusteczki, pomaga kąpać, podaje ciuszki. Rewelacja, jak tylko ma w zasięgu Natalkę to ją całuje, śpiewa jej albo mówi do niej takim fajnym piszczącym głosem. Szczerzę mówiąc to aż tak pozytywnej sytuacji się nie spodziewałam. Mam nadzieję, że tym chwaleniem się tutaj nie zapeszę. Jedyny minus jest taki, że wcześniej chętnie jadła samodzielnie a teraz chciałaby, żeby ją karmić. Zje parę łyżek sama a później chce być karmiona. Ale mam nadzieję, że jej to szybko minie.

Hej ja dopiero teraz z rana nie bylo czasu bo bylismy w miescie ale widze ze slaby ruch tutaj...:tak::tak:
Asienka fajnie ze olwika tak swientie ci pomaga i nie jest tak zazdrosna to super !!! a gdzie obiecane fotki malutkiej natali??

my dzis na 17 mamy jaselka w przedszkolu...:-):-)

no nic ide musze pozmywac naczynia bay bay !!:-)
:-)

a to moja matka boska hehe :-)

Załączniki

• zdjecie 005.jpg
    zdjecie 005.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 24
  • zdjecie 004.jpg
    zdjecie 004.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
asia- blond- my dopiero po pracy ale pawel od tescia samochod pozyczy.

a mlody w konuc na co ma alergie tak po polsku bo te nazwy nic mi nie mowia;p

asienka- ale super ze mala tak pomaga mi sie wydaje ze moaj te zby pomagala bo tak sie pieknie opiekuje misiami i lalkami :)

magda- ale z ciebie zdolna krawcowa :) matka Boska jak sie patrzy:)

Hej my juz po jestesmy w domku..:-):-)
bylo fajnie tylko szymek troszke przeszkadzal nudzilo mu sie i nie interesowal sie koledami...troche glosno sie zachowywal
biggrin.gif
frown.gif
...
bylo ciasto kawa herbata..mily wieczorek...
na dworze zimno teraz jak cholera narazie mamy -7..i snieg mamy tez :tak::tak:

Asienka super foteczki malutka fajniutka :-):-)

Dobra mykam robic kolacje i do jutra !!!

reklama
Do góry