reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc dziewczyny
robilam dzisiaj z mloda w przedszkolu stroik,wsumi niezly koszt zeby go w ogole zrobic ale co tam
Katgen ale napieklas ciastek mniam, ja takie lubie no ale po swietach pewnie z 2-3kg mi przybedzie wiec teraz sie ograniczam
ale tu dzisiaj pustki co choinki ubieracie czy co??:-D:-D

Witam,

katgen- mniam, ale bym zjadła:-)prześlij mi do Gorzowa:-D

My z Miłoszkiem jesteśmy w domu, M pojechał umyć samochód na święta:tak:wreszcie wypchałam, zeby to zrobił, bo nie mógł sie zmobilizować.Mały jakiś dziś marudy, niby spać mu sie chce, ale za nic nie może sobie usnąć. Ciągle popłakuje, już mam wielką głowe od tych jego krzyków.

witam sie
dzisiaj po poludniu z mloda jedziemy do lekarza przy okazji ja tez pojde bo obie nadal kaszlemy;/ wczoraj bylam z mloda na moment u asi i rafalka bo amelka sie tak domagala ze ona chce do cioci i rafalka stesknila sie bidulka:(
wlasnie asia daj znac co u pulmonologa- czy jak to sie tam pisze;p
a i wczoraj wypatrzylam ze mlodej przebily sie w koncu wszystkie kly tak wiec ma juz 16 zebow :) i czekamy jeszcze na 5tki mam nadziej ze wyjda jej bezbolesnie...

Ostatnia edycja:
Cześć,
my dopiero jemy śniadanie.
Ania PR dużo zdrówka dla Was.
U mnie śnieg prószy.
Jutro uderzam na ostatnie zakupy do tesco. Już przerażona jestem. W sumie brzuch mi jeszcze został:wściekła/y: może wystartuje do kasy dla ciężarnych:-).
Wczoraj się wystraszyłam. Moja Natalka na przewijaku mi tak chlusnęła mlekiem, że szok. Położna mówi, że pojedynczy przypadek to nic niepokojącego (nałykała się powietrza) ale ja byłam przerażona. Oliwka mi nigdy nie wymiotowała. Widok okropny. Całą noc się bałam, żeby się nie powtórzyło. Ale na szczęście było ok.
Idę kombinować jakiś obiadek.

Miłego dnia.

reklama
asienka- mojej tez sie ulewalo i to nieraz nawet duzo a takie chlusniecie jak opisujesz mial czesto moj chrzesniak. lekarka przepisala mu jakies scpecjalne mleko po ktorym mniej mu sie ulewalo
ale jak to pojedynczy incydent nie masz sie co amrtwic widocznie jak mowi polozna mala nalykala sie za duzo powietrza;] wiec nie martw sie.
A powiedz mi jak Oliwka reaguje na siostrzyczke? nie jest zazdrosna? pomaga ci? mi sie marzy 2 dzidzia- tylko ciekawa jestem jaka by byla reakcja Amelki

Do góry