reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciateczko niet :confused2: i jak dotrze w dzien wigili to osobiscie jajko zgniote tesciowi (butem!) heheheheh :-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry moje dzieci jeszcze spia
eek.gif

oboje...az w szoku jestem...
ja wlasnie wstalam...ide zaraz kawke zrobic...:tak:
witam nowa kolezanke !!!

Ostatnia edycja:
hej...
jestem zla...
cala noc mlody budzil sie przez nos co 30 min i plakal...
zarazil sie ... ma katar!
niektorzy wcale nie mysla albo maja wszystko w dupie zeby z chorym dzieckiem w odwiedziny do innego dziecka :crazy:

mnie juz kawka sie konczy:-):-)
hania juz wstala szymek spi nie poznaje go....

larvunia daj jakies kropelki na katar moze szybko przejdzie....
:tak::tak:

larvunia- dawaj mu soczek z malin albo cos co by go wzmocnilo zeby choroba sie dalej nie rozwinela

a moja tez wczoraj nie mogla spac bo ja maeczyl kaszel chyba do 24 az w koncu dlama jej sinekod i troche pospala ale i tak sie w nocy budzila i kaszlala bidula az jej sie an wymioty zbieralo;/
a mnie taki kaszel dzisiaj napadl w autobusie z e myslam ze sie udusze przed chwila tez mialam taki
az sie poryczalam nie moglam zlapac oddechu i kaszlalam chyba z 5 minut znaim mi troche przeszlo a teraz dalej mnie drapie

jutro do lekarza musze isc z nia i ze soba

reklama
Do góry