reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciateczko niet :confused2: i jak dotrze w dzien wigili to osobiscie jajko zgniote tesciowi (butem!) heheheheh :-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry moje dzieci jeszcze spia
eek.gif

oboje...az w szoku jestem...
ja wlasnie wstalam...ide zaraz kawke zrobic...:tak:
witam nowa kolezanke !!!

Ostatnia edycja:
hej...
jestem zla...
cala noc mlody budzil sie przez nos co 30 min i plakal...
zarazil sie ... ma katar!
niektorzy wcale nie mysla albo maja wszystko w dupie zeby z chorym dzieckiem w odwiedziny do innego dziecka :crazy:

mnie juz kawka sie konczy:-):-)
hania juz wstala szymek spi nie poznaje go....

larvunia daj jakies kropelki na katar moze szybko przejdzie....
:tak::tak:

larvunia- dawaj mu soczek z malin albo cos co by go wzmocnilo zeby choroba sie dalej nie rozwinela

a moja tez wczoraj nie mogla spac bo ja maeczyl kaszel chyba do 24 az w koncu dlama jej sinekod i troche pospala ale i tak sie w nocy budzila i kaszlala bidula az jej sie an wymioty zbieralo;/
a mnie taki kaszel dzisiaj napadl w autobusie z e myslam ze sie udusze przed chwila tez mialam taki
az sie poryczalam nie moglam zlapac oddechu i kaszlalam chyba z 5 minut znaim mi troche przeszlo a teraz dalej mnie drapie

jutro do lekarza musze isc z nia i ze soba

reklama
Do góry