reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja dzisiaj bede meic krokiety
bo wczoraj nasmazylamnalesnikow a ze znalazlam jeszcze 1 sloik kapusty co mi dal kiedys tata to pozawijalam dzis tylko trzeba obtoczyc w jaju i bulce i usmazyc i obiadek gotowy;] tylko co by tu na jutro wymyslec;p

reklama
Hej u nas po obiadku zupa byla i frytki...:-):-)
hania narazie dobrze...
ja upieklam ciasto tzn.piecze sie wlasnie szarlotka z budyniem robie drugi raz bo posmakowala....:tak::tak:
a na swieta bede robic makowca na kruchym ciescie pierwszy raz,kupie ta gotowa mase z puszki i wsio :-):-)
u mnie juz krokiety mam i zamrozone i bigos tez wczoraj robilam :tak::tak:
wiec pomalu do przodu :tak:

Pr fajnie ze @ przyszla juz spokojna jestes teraz....:tak::tak:widze ze bedziesz robic makowca zawijanego hoho to zdolna jestes,bo ja zawijac wlasnie nie umiem pewnie by mi wylecialo wszystko hihi...

Larvunia to fajnie ze rodzice was zaprosili zawsze to razniej w kupie :-):-) i mniej roboty bo sie podzielicie...

u nas dzis pod marche promocja jak kupisz 2 kawy jacobsa rozpuszczalne to choinka zywa gratis ehhe ale wymyslili....

dobra zmykam upieke ciacho i musze do sklepu wyskoczyc jeszcze....

wpadlam na chwilunie i zaraz wypadam;-):-)
my na obiad ryz i pulpety z sosem i surowka z marchewki ale ja oczywiscie na obiad warzywka na patelnie:-)
ide po zakupy jakowes bo pustki w lodowce
milej reszty dnia

Hello
jestem ,zyje
na weekend bylam w warszawie bo mialam zaliczenie.
mlody w zlobku ale chyba znowu sie przejdziemy do lekarza bo jakos kaszle :/a wczoraj skonczyl antybiotyk brac!!!11 dni go bral i bylo juz ok a dzisiaj znowu chyba ..

i u mnie tez dzisiaj przyszla @;-)
a co mnie jutro przyjdzie:-D:-D
witaj beti;-)
blond jak tam zaliczenia poszly?i jak praca wyszlo z tym spiewaniem?
czy ktoras wie jak zrobic kutie ale z ta gotowa masa makowa z puszki?ciateczko mam nadzieje ze choc ty bedziesz wiedziec:-)
my juz po spacerku,zimno brrrr,zmarzlam:-)a zaraz wszamamy zupke:tak:

reklama
asia- biednyy rafalek lec z nim do lekarza moze juz dzis jak dasz rade co by sie znow nie pochorowala jak zaliczeni poszlo?

marzenka- wiesz ze mozna tez kupic gotowa kutie w takiej samej puszce jak mak? :)

a jak bys chciala zrobic sama to tak samo jak z noramlenego maku tylko nie muisz mielic i tyle miodu i bakali juz nie musiz dodawac.....

magda- mam nadziej ze mi nie popeka bo mi tez zawsze peka ale i tak sie zje;p;p;p

beti- jak sie czujecie?

Do góry