reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
pr ja w tamtym tyg stalam w tesco 2 godziny za schabem bez kosci :confused2:
...gdyby nie to ze moj obiecal mojej mamie to bym w zyciu nie stala... ;-)

no co ty gadasz ja mam nadzieje ze mi szybko pojdzie juz gadalam z kolezanka z inter poodklada mi scinki tzn.jakies kaZwalki kielbach do bigosu :D:D to jeszczemeicha trzeba bedzie kupic tylko;]

hej laski
my juz wstawilismy choinkei lampki powiesilismy az 4 sznury, no nie zeby ona byla jakas duza ale ma byc kolorowa:-):-)
a cale dekoracje beda dziewczyny wieszac nie darowalyby nam jakbysmy zrobili bez nich:-D
ale cudny zapach choinki, czujecie...??:-D:-D:-D
a upieklam makowce na probe i jeden z jablkami takie strucle ale pychota i pierwszy raz mak mi nie wypadal z ciasta

ania to u ciebie swiate pelna para ja chyba dzis zajme sie gotowaniem bigosu...

bigos tez sobie wczesniej ugotuje to pozniej zamroze i gotowe bedzie
a makowce to tylko proba generalna przed co by pozniej szlak mnie nie trafil ze nie wyszlo:-D no a jak mi ciasto nie wychodzi to lepiej zeby mi nikt do kuchni nie wchodzil bo zabije;-):-D
zreszta musze tez jeszcze jakies takie zakupy na swieta porobic bo wsumie pustki tylko 2 szynki w zamrazarce i nic wiecej:eek:

reklama
Do góry