reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
moja to by pewnie brala bombki;p
mam nadzieje ze w tym roku tez nie bedzie mi rozbierala choinki
mam nadzieje ze w tym roku tez nie bedzie mi rozbierala choinki
moj w tamtym roku podchodzil do choinki byl ciekawy ogladal dotykal ale nic nei sciagal i jakos zbytnio go choinka nie interesowala ;-) Ciekawe jak bedzie w tym roku....
Ja wlasnie z urzedu pracy wrocilam... gggrrr nie mam prawa do zasilku :-( za.r.a.b.a.n.a. wlasna dzialalnosc
Ja wlasnie z urzedu pracy wrocilam... gggrrr nie mam prawa do zasilku :-( za.r.a.b.a.n.a. wlasna dzialalnosc
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
larvunia- przykro mi ale mam nadzieje ze choc M się nalezy..
moja w tamtyk roku tez nie rozbierala i w tym tez mam nadzieje ze nie bedzie
moja w tamtyk roku tez nie rozbierala i w tym tez mam nadzieje ze nie bedzie
marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry:-)
z rana neta nie mialam a terz wrocilismy ze spacerku:-)
kasiu masz racje taka pogoda jest ok mrozna:-)
larvunia witaj w klubie mi tez zasilek sie nie nalezy
z rana neta nie mialam a terz wrocilismy ze spacerku:-)
kasiu masz racje taka pogoda jest ok mrozna:-)
larvunia witaj w klubie mi tez zasilek sie nie nalezy
asienka.k1
Fanka BB :)
Mi w razie "W" zasiłek się też nie należy i jeszcze będę musiała sama ubezpieczenie zapłacić,
czesc laseczki !!!
ja wzielam sie za robienie bigosu juz na swieta zrobie i zamroze zawsze to pozniej mniej roboty
Hania kaszle dalej i smarczy do tego ma chwilami 38 temp jutro skoczymy do lekarza......oby szymcio nie zlapal...
no zmykam !!:-):-)
ja wzielam sie za robienie bigosu juz na swieta zrobie i zamroze zawsze to pozniej mniej roboty
Hania kaszle dalej i smarczy do tego ma chwilami 38 temp jutro skoczymy do lekarza......oby szymcio nie zlapal...
no zmykam !!:-):-)
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Czesc laski
A moja pindzia rozbiera choinke.Ubrałam wczoraj.Dzis rano z tata obżerali z niej cukierki Bombki w tym roku mam wszystkie plastikowe ,słomiane i filcowe ozdoby tez fajnie wygląda.
Miłego dnia laseczki
A moja pindzia rozbiera choinke.Ubrałam wczoraj.Dzis rano z tata obżerali z niej cukierki Bombki w tym roku mam wszystkie plastikowe ,słomiane i filcowe ozdoby tez fajnie wygląda.
Miłego dnia laseczki
reklama
C
ciasteczko
Gość
my juz po zakupie choinki, stoi sobie narazie na balkonie:-) moze jutro albo za 2 dni ubierzemy bo co za 10 dni swieta i 2 dni i po to trzeba sie nacieszyc choina:-):-)
befatka to masz ciekawskie dziecko bardzo jej sie podoba takie zielone drzewko
a moje w ogole sie nie interesowyly choinka popatrzyly i tyle ale mimo wszystko fajnie pozniej powspominac jak dziecko rozrabialo
larvunia kochana wspoczuje no nieciekawie ale coz sa gorsze rzeczy ale mysle ze wam sie jakos wszystko ulozy:-)
befatka to masz ciekawskie dziecko bardzo jej sie podoba takie zielone drzewko
a moje w ogole sie nie interesowyly choinka popatrzyly i tyle ale mimo wszystko fajnie pozniej powspominac jak dziecko rozrabialo
larvunia kochana wspoczuje no nieciekawie ale coz sa gorsze rzeczy ale mysle ze wam sie jakos wszystko ulozy:-)
Podziel się: