reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ustroilam troche mieszkanie, bombkami zawinietymi w lańcuchy, poukładalam bombki i na łańcuszku takie gwiazdeczki wiszą na żyraldolu.

reklama
moj w tamtym roku podchodzil do choinki byl ciekawy ogladal dotykal ale nic nei sciagal i jakos zbytnio go choinka nie interesowala ;-) Ciekawe jak bedzie w tym roku....

Ja wlasnie z urzedu pracy wrocilam... gggrrr nie mam prawa do zasilku :-( za.r.a.b.a.n.a. wlasna dzialalnosc :wściekła/y:

dzien dobry:-)
z rana neta nie mialam a terz wrocilismy ze spacerku:-)
kasiu masz racje taka pogoda jest ok mrozna:-)
larvunia witaj w klubie mi tez zasilek sie nie nalezy:eek:

czesc laseczki !!!
ja wzielam sie za robienie bigosu juz na swieta zrobie i zamroze zawsze to pozniej mniej roboty :tak::tak:
Hania kaszle dalej i smarczy do tego ma chwilami 38 temp jutro skoczymy do lekarza....:tak:..oby szymcio nie zlapal...

no zmykam !!:-):-)

Czesc laski
A moja pindzia rozbiera choinke.Ubrałam wczoraj.Dzis rano z tata obżerali z niej cukierki :-D:-D:-DBombki w tym roku mam wszystkie plastikowe ,słomiane i filcowe ozdoby tez fajnie wygląda.
Miłego dnia laseczki

reklama
my juz po zakupie choinki, stoi sobie narazie na balkonie:-) moze jutro albo za 2 dni ubierzemy bo co za 10 dni swieta i 2 dni i po to trzeba sie nacieszyc choina:-):-)
befatka to masz ciekawskie dziecko bardzo jej sie podoba takie zielone drzewko
a moje w ogole sie nie interesowyly choinka popatrzyly i tyle ale mimo wszystko fajnie pozniej powspominac jak dziecko rozrabialo:-D
larvunia kochana wspoczuje no nieciekawie ale coz sa gorsze rzeczy ale mysle ze wam sie jakos wszystko ulozy:-)

Do góry