reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam,

PR- dużo zdrówka dla córeczki:-)

Larvunia- oj pod górke macie teraz, ale pewnie w nowym roku wszystko sie ułoży:tak:zobaczysz, musi być lepiej i juz!!!

befatka- ja tez chyba jakies plastikowe bombki kupie, bo jeszcze mały pewnie nie bedzie sciagał, ale za rok.........:szok:

ciasteczko - nas tez czeka kupno choinki w ty roku, w tamtym mieliśmy taką może na 20cm:-D:-):-Di wszystkich ozdób,chcemy żywą, bo ja w rodzinnym domu nigdy takiej nie miałam:sorry:

My teraz bawimy sie z Miłosiem, tzn M:sorry:a ja siedze na kompie i czytam co u was:-)
J ateraz na diecie jestem:sorry:a mam ochote na coś słodkiego...........ale nie da sie.....przynajmniej na razie:-p

reklama
o to ja nawet niechce myslec co to bedzie ja u nas bedzie stac choinka,bo pewnie dawid bedzie kombinowal jak tu do niej sie dostac;-)no i tez wszytsko plastikowe bedzie :-)
aneteczka jak tam w pracy kochana?no i kto malym sie zajmuje jak ty wpracy?
zmykam na filmik
dobrej nocy:-)

Ciateczko masz racje mój dziczek jest bardzo ciekawy swiata wszedzie wlezie i wszystko wywęszy haha.Ale taki słodki przy tym:-D:-D:-DDzisiaj schowała mi sie do szfki z garnkami a jaką miała radoche ze niby jej znalesc nie mogłam.
Marzenka na te plastikowe tez uwazaj zeby młody nie dopadł.Moja sciaga te koncówki małe(zawieszki) i ładuje do paszczy albo udaje ze to nakretka od butelki ze niby otwiera butle i pije:-D:-D

marzenka - w pracy nawet, nawet.........musimy jakoś sobie radzić. Z małym na razie jest M (bo jest na urlopie) a później mama przyjeżdza na troche.

Ja ide spać:-)
Dobranoc

jakie juz hehehe
to norma. Wstaje tak miezy 7 a 8.00 codziennie ;-)
Kochana nie jest zle, kiedys o 4-5.00 robil pobudke na jedzenie jak byl malusi heheheh...

jeeeeeeeeeeeeeej znowu musze isc z psem :confused2: a tak zimno... bbbrrrr...
chyba wezme Frucia ze soba i odrazu spacer po lesie zrobie ;-)Co by samej nie lazic...
Mezulo spi.. dopiero o 5.00 kladl sie spac bo sie przebudzilam - maniak gierkowy :rofl2:

heloooo:) ja chyba tez przyniose stojak z piwnicy bo musze jakiejs sruby poszukac co by mi sie choinka nie kolebala i moze w tym tygodniu jzu ubierzemy;]

mloda dalej smara i kaszle ja z reszta tez wczoraj mialam nawet tem po 38;/

Dzien dobry ;-);-)

Ania zdrowka dla was,nasza hancia tez kaszle i smara sie narazie temp nie ma...wiec ok :tak::tak:daje syropy moze przejdzie...

milego dnia !!!:-):-)

reklama
u mnie juz obaidek zrobiony:tak:ogorkowa serwujemy:tak:
a w sobote mam zamiar zrobic bigos pierwszy raz:tak:ciekawe czy wyjdzie:tak:
larvunio kochana ja wiem ze to w sam raz,hehe sama to przerabialam calkiem nie dawno pobudki ok 5-30 byly a teraz leze i ogladam filmy a dawid spi do 7-30:tak:tfu tfu:-)za to ma tylko jedna drzemke w ciagu dnia i to na spacerze przewaznie
aniu pr i madzinka zdrowko dla waszych pociech:-)

Do góry