reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a mi mloda znow kaszle i ma katar ja zresztya tez znowu zasmarkana:wściekła/y:
A wczoraj u Asi sluchalismy Czarno-czarni- jedza rybe :) i mloda potem chodzila i spiewala jedza rybe jedza rybe :) a potem jej sie przypomnialo z eona ma ryby pobiegla do pokoju popatrzala na swoje rybki i mowi zobacz mama jest ryba i nie jedza ryby nunu :)

reklama
pr dzieci sa rozbrajajace prawda hehehe, takie slodkie :tak:
jej co wy tak chorujecie co... JA nie pamietam kiedy chora bylam i moj fruciu chyba 1 byl tak powaznie chory i raz byl przeziebiony... No ale moze to tak bo my malo gdzie chodzimy jak juz to tylko po lesie, malo z ludzmi przebywamy, tacy z nas dzikusy heheheh :-p:-D

...a ta powaznie to chyba tak jak marzence brakuje mi towarzystwa :-( tu na miejscu...

ja z psem lazilam jak mieszkalam latem na staszica (ponad 2 lata temu) na petle autobusow tam do parku... kojarzysz? niedaleko slowianki... Moze tam zacznijcie chodzic?

bylam tam ze 2 razy raz sama jak mloda byla malutka i sie boje tam jakos jak jeszcze ani zywej duszy do okola nie bylo i jakis gosciu caly na czarno ubrany mi z krzakow wylazl to powiedzialam ze wiecej nie ide heheh a my z asia lazimy jak juz ciemno tam jednak nie jest fajnie bo nie ma lamp;p nie to zebym dorabiala hahaha

mje dziecko nie zna litosci...od ok 5.30 gania mnie :confused2:
najpierw bylo mama si si, pozniej mama ka ka a pozniej mama am am... co sie polozyłam to znowu wolal... wlaczylam mu bajki i myslalam ze sobie jeszcze poleze, bo ciezko mi cos dzis wstac bylo to nieeeeeeeeeee znwou "mama oć" i ciaga mnie do siebie zeby sie z nim bawic :oo2:
o kurcze to moj dzisiaj 6.15.a ja myslalam ze mam zle:-p

a mi mloda znow kaszle i ma katar ja zresztya tez znowu zasmarkana:wściekła/y:
jak pilnujesz mojej synowej ze zasmarkana?:cool:
hehe fajnie ty tam masz mozesz na spacerke do lasu isc a my z Asia jak takie 2 wariatki lazimy wokol blokow bo na tym Staszica nawet nie ma gdzie wyjsc:(:wściekła/y:
no jak to nie ma gdzie...Inter MArche, Pepco, Orbi , Bierdronka....Inter Marche, Pepco, Orbi , Bierdronka:-D:-Da tak powaznie to wczoraj troche polazilysmy.tyle ze jedno krzyczalo przez drugiego.a jak my zaczelysmy krzyczec to zasneli obydwoje w tym samym momencie:-D:eek:
a ja wlasnie smalczyk robie.idzie zima, kasy ni ma:sorry::cool:i nie czuje jak rymuje:rofl2:

blond ehhehehe dobra jestes,.. nie ma to jak sklepy co ;-)
pr kochana boisz sie? no prosze cie... heheh No zartuje ja madra z psem chodzilam wiec wiesz bylam odwazna :rofl2: Ale z 2giej strony w ciazy wysoko juz bylam wiec nie wiem ze ja odwazan taka heheh

reklama
Do góry