reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
larvunia zobaczysz napewno sprzedacie malo chcesz a metraz duzy samo centrum wiec napewno kto bedzie chetny....
100 tys to troche malo jak za takie duze mieszkanie chyba bym nie sprzadala za taka kase :no::no:..no ale wasza deyzja...

a 4 mies to rzeczywiscie troche kawal czasu :tak::tak:

nio za mieszkanko zeczywiscie tanio. Ciezko teraz z kredytami ale bez przesady 4 miesiace.

A my gosci pozegnalismy. Na jutro rano umowiłam sie z mama bo mosze kilka spraw załatwic okazało sie ze do piatku mam to zrobić a Paweł w piatek w nocy bedzie. Mała przetrzymałam do teraz i zasypia biedaczka. Ja mykam pa

Bede ryczła ze wzruszenia tym razem :-D:-D
Zjadłysmy z Kajtkiem obiad na deser przyniosłam pokrojonego bana i jabłko,jabłko uwielbia banana ostatnio tak srednio.Siedzi obok mnie i mnie puka w ramie wzieła 2 kawałki jabłka patrzy mi prosto w oczy i z usmiechem daje kawałek a jak zobaczyła ze zjadłam to dała mi drugi.Jeju jaka kochana :-):-) w szoku jestem w ogóle bo taka całusna ostatnio nawet mnie z jezyczkiem chciała całowac jak grałysmy w piłke :szok::-D:-D:-D

Hej ja tak na chwile szymek juz wykapany teraz pyskata poszla sie kapac..
boze niech oni juz zasna bo zaraz zwariuje !!! ciagle krzyki w tym domu !!:wściekła/y::wściekła/y:

dziewczyny mam pytanie szymek ma jakies dziwne girki od jakiegos tygodnia schodzi mu ciagle skora na nogach,palcach i piecie..nie wiem czemu tak sie dzieje i to dosc mocno...
zrobilam foto zeby wam pokazac ale nie widac za bardzo zrobie jutrow dzien bedzie lepsza widocznosc
biggrin.gif

ale czemu tak moze mu schodzic??..nie wiem czy czyms mu to smarowac jak myslicie??

narazie uciekam !!!

Załączniki

• zdjecie 003.jpg
    zdjecie 003.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Do góry