reklama
sms od Ribi:
Maciuś sliczny ja padnięta. Poród miałam msakryczny. miałam problem z bólem ud i nie mogłam sie skupic na akcji porodowej. Teraz leże i odpoczywam. Maciek już zjadł 2 piersi a jak pozostałe dziewczyny? czy którejś też ruszyło? buziole dla wszystlkich :*
Maciuś sliczny ja padnięta. Poród miałam msakryczny. miałam problem z bólem ud i nie mogłam sie skupic na akcji porodowej. Teraz leże i odpoczywam. Maciek już zjadł 2 piersi a jak pozostałe dziewczyny? czy którejś też ruszyło? buziole dla wszystlkich :*
C
claudia4you
Gość
26.01.2011
godz 9:35
SMS od kate1980
"Od wczoraj leżę w szpitalu. Test oxy zrobiony i nic.
Pozamykana z każdej strony, jutro kolejna dawka.. Nic nie boli , chyba będę ostatnią styczniówką . Pozdrawiam"
godz 9:35
SMS od kate1980
"Od wczoraj leżę w szpitalu. Test oxy zrobiony i nic.
Pozamykana z każdej strony, jutro kolejna dawka.. Nic nie boli , chyba będę ostatnią styczniówką . Pozdrawiam"
Ostatnio edytowane przez moderatora:
C
claudia4you
Gość
26.01.2011
godz 12:37
SMS od evciaa
"Dziś o 7:10 przyszłą na świat nasza Lilianka . 3300g, 54 cm, 10pkt.
W nocy odszedł mi krwisty czop, o 4:15 poczułam pierwszy skurcz, dobrze żeakcja sama ruszyła bo na wywołanie bym czekała do jutra, bo dziś dużo porodów .
Mała jest podobna do tatusia i jest strasznym głodomorkiem "
godz 12:37
SMS od evciaa
"Dziś o 7:10 przyszłą na świat nasza Lilianka . 3300g, 54 cm, 10pkt.
W nocy odszedł mi krwisty czop, o 4:15 poczułam pierwszy skurcz, dobrze żeakcja sama ruszyła bo na wywołanie bym czekała do jutra, bo dziś dużo porodów .
Mała jest podobna do tatusia i jest strasznym głodomorkiem "
pozwolilam sobie zacytowac z ogolnego bo umknal post meza Malutka.... z 25 stycznia
Witam pisze mąż moja zona dzis o godzinie 15.43 urodziła DOMINIKĘ. waży 3400 i ma 55cm.
C
claudia4you
Gość
26.01.2011
godz 18:37
SMS od gogi8
"o godz. 16:40 na świat przyszła piękna Alicja, 4220g 56 cm długa.
Na porodówkę przyjechaliśmy o 14 więc szybko poszło."
godz 18:37
SMS od gogi8
"o godz. 16:40 na świat przyszła piękna Alicja, 4220g 56 cm długa.
Na porodówkę przyjechaliśmy o 14 więc szybko poszło."
reklama