reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
JOASIEK studiowalam we frankfurcie nad odra (mieszkalam po stronie polskiej,w slubicach) i potem jak wiekszosc tam studiujacych z wyzszych rocznikow przenioslam sie dó berlina bo to super miasto!!!! i tu juz od prawie 3,5 lat mieszkam, pracowalam,teraz znow studiuje.....:-)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
susumali: zawsze mi się marzyło żeby zobaczyć Berlin, zwłaszcza kiedy jeszcze byłam na studiach i bardzo dużo u mnie mówiło się o Potzdamer Platz, bo to był wtedy największy plac budowy w Europie i wszyscy chcieliśmy to zobaczyć na własne oczy Może kiedyś jeszcze mi się uda, w końcu to nie tak daleko ;-)
irtasia a Ty to już naprawdę kawał czasu tam siedzisz!
Ale nie dziwię się Wam wcale że wyjechałyście.. bo tutaj to... ech, szkoda gadać nawet ;-)
irtasia a Ty to już naprawdę kawał czasu tam siedzisz!
Ale nie dziwię się Wam wcale że wyjechałyście.. bo tutaj to... ech, szkoda gadać nawet ;-)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Mam wieści ze szpitala od mysi23..
"..Oprócz KTG nic właściwie nie robią, zero informacji co i jak tyle że mam czekać.."
"Najchętniej trzymaliby mnie do porodu, a tego ani widu ani słychu i nic się z nami nie dzieje. Jutro wyjdę raczej na żądanie"
I słusznie.. wracaj do nas mysia23! Lepiej w domku na maluszka poczekać niż w szpitalnym łóżku
Przekazuję też gratulacje dla świeżo upieczonych mamuś - karoliny77 i martuli25
"..Oprócz KTG nic właściwie nie robią, zero informacji co i jak tyle że mam czekać.."
"Najchętniej trzymaliby mnie do porodu, a tego ani widu ani słychu i nic się z nami nie dzieje. Jutro wyjdę raczej na żądanie"
I słusznie.. wracaj do nas mysia23! Lepiej w domku na maluszka poczekać niż w szpitalnym łóżku
Przekazuję też gratulacje dla świeżo upieczonych mamuś - karoliny77 i martuli25
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
JOASIEK Ty chyba z Krakowa, noto jak juz z Dzidzia bedziesz mogla podrozowac,wsiadaj w pociag bezposredni do berlina (jest taki) i sobie razem z dzieciaczkami Berlin zwiedzimy!!!! :-)
albo choc na spontana juz teraz- ja jak pisalam bylam intensywnie dla mojej Mamy tydzien przewodniczka po miescie i chyba to przyspieszylo porod!!! zapraszam rodzic do berlina!!!!!!!!!
albo choc na spontana juz teraz- ja jak pisalam bylam intensywnie dla mojej Mamy tydzien przewodniczka po miescie i chyba to przyspieszylo porod!!! zapraszam rodzic do berlina!!!!!!!!!
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
susumali: może i jestem czasem szalona ale nie aż do tego stopnia hiihi...
Chociaż... jakbym tak naszą Milenkę w pociągu urodziła, to mała miałaby chyba darmowy bilet na trasy międzynarodowe PKP, no nie Może faktycznie jest to warte rozważenia?
Chociaż... jakbym tak naszą Milenkę w pociągu urodziła, to mała miałaby chyba darmowy bilet na trasy międzynarodowe PKP, no nie Może faktycznie jest to warte rozważenia?
reklama
Podziel się: