reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Godzina zero... lutóweczki na sali porodowej ;)

no dobra zegnam sie z wami bo wlasnie maz przyjechal i jedziemy do szpitala. niestety zadnych objawow porodu u siebie nie widze. zobaczymy w szpitalu jak tam moja szyjka i ktg. mam nadzieje ze wroce do was dopiero z malenka w ramionach (a nie w brzuszku):laugh2:

reklama
tez mamy taka nadzieje a malenka niech nie bedzie juz taka uparta i wychodzi powodzenia lil kate trzymamy kciuki zebys wrocila z zawartoscia brzucha na raczkach:tak: ;-)

no a ja obstawiałam,ze lil kate urodzi pierwsza, bo tylr miała kompilkacji a tu ja trzyma i .....mam nadziej,że dziś skoncza sie jej oczekiwania :tak::tak: i jutro przeczytamy na forum,ze mamy kolejną lutóweczkę...

Wszystkim oczekującym tego życze, sobie też :-D:laugh2:

powodzenia lil kate i wszystkim innym rozdwajajacym sie Lutowkom!!!!!!
ja sobie poczekaM.............................:baffled:

Ciekawa jestem jakie będą efekty tej dzisiejszej oczekiwanej od dawna pełni ;-) ? :-D
Bo u mnie, poza bezsennością, to raczej nic ciekawego się już tej nocy nie przydarzy... :baffled:

ja tez nie mogla spac nawet byly skurcze regularne miedzy 1 a 3 w nocy dokladnie co 10 minut po czym ustapily wiec my nadal czekamy:tak: ;-) kiedy jest nastepna pelnia?:confused: :happy: moze sie sie wtedy na nia zalapiemy:-)

hmm znaczy że pełnia przereklamowana??
u mnie też nic, ale ja to się nawet cieszę ;-) może uda mi się męża na zakupy wyciągnąć ;-)
zresztą mój dzieciaczek ma jeszcze czas, to się w kolejkę wpychać nie będzie (chyba)

madzia24: następna pełnia to chyba za miesiąc :confused: :laugh2:
Zobaczymy czy do końca ta była taka przereklamowana, bo lil kate jest właśnie na sali przedporodowej i ma regularne skurcze :tak:

"Jestem na bloku porodowym na sali przedporodowej, mam regularne bolesne skurcze co 8 minut. Szyjka od przodu zgładzona, w tylnej części nie do końca. Ale rozwarcia ani śladu więc to może potrwać nawet tydzień albo dwa! Pozdrowienia dla wszystkich."

no to trzymamy kciuki za Lil kate może jak jej pomożemy oddychać to niedługo będzie trzymac Martynkę w ramionach :-)

reklama
no to trzymam kciuki za lil kate
A ja jak nigdy wczesniej czuje ze to napewno nie dzisiaj sie rozdwoje :-p:-p:-p
a moj maz sadzi jak nigdy ze własnie dzis -zobaczymy kto ma racje!:confused:

Do góry